BeautySwapbyBeautyBarometer editia a 7 a





Hello Beauties,


       Fete dragi cred ca deja ati vazut pe contul de Insta, postarile despre #bsbb7. Daaa deja editia a 7 a. Am participat deja la 4 editii si imi este tare drag acest eveniment organizat de Ana Maria Tatucu-BeautyBarometer.




       Si de data aceasta tot in sufrageria calda si primitoare a Ceainariei  Infinitea, unde Ani ne astepta ca de obicei cu prajiturele, ceai, cafea limonada si alte bunatati, dar si cu noutatile Marionaud, care ne-a fost sponsor si de data aceasta.




       Despre eveniment, v-am mai povestit, ne adunam o gramada de fete innebunite dupa cosmetice, ne aducem cutiutele cu bunatati si incepem schimburile si negocierile :)))
      Deci....cumintica mi-am luat cutiuta din dotare pregatita si am plecat la party. Am cunoscut multe fete noi de data aceasta, dar m-am bucurat si de revederea cu fetele mele dragi prezente mereu la eveniment.
      Am stat la sueta, am facut schimburi de produse cu fetele, am terorizat fetele cu ojele mele :)))),  fetele care nu ma stiau, intrebau cine vroia oje???? Euuu ca doar cine altcineva :))).




      Una peste alta, inca un eveniment reusit si relaxant. Multumim Ani, Marionnaud, Ceinaria Infinitea si fetelor talentate care ne-au ajutat cu fotografii frumoase,  Irina de la The Rawscientist si Anna de la Anitanna.

Goodies from #marionnaudromania #marionnaud #bsbb7 #beautyswapbybeautybarometer #beautyswap #beautybarometerevents #beautyswapbybeautybarometer7 #ceainariainfinitea #unghiutzecoloratehappynails
O postare distribuită de Oana beauty blogger 👩 💅 💄 👗 👜 (@unghiutze_colorate_happy_nails) pe

Etichete: , , , , ,