Beauty News by Flormar




Hello Beauties,


                     Fete dragi, Flormar ne rasfata cu doua colectii noi!!!


Pentru un început de primăvară înfloritor, Flormar vă așteaptă cu noi produse în trend! Proaspăt lansate pe piață, gamele Arty Pop și HD fac furori în rândul cumpărătoarelor!




Colecția Arty Pop conține un iluminator lichid ce va da tenului efectul radiant, precum și un ser de minimizare a porilor ce conferă efect de netezire, totodată și BB-ul ce oferă luminozitate și catifelare. Tot acest set reușește să redea tenul perfect, într-un mod natural.
XL Twisting mascara îmbogățit cu extract de bambus, pentru restructurarea genelor;  Eyeliner-ul XL creat pe bază de panthenol, pentru hidratarea pleoapei; precum și fardul Duo Perfect Match cu pigmenți intenși oferă ochiului un look fermecător.
Dorești să oferi buzelor o hidratare intensă? Încearcă noul Flormar Creme Lipstick cu o consistență cremoasă, datorită untului de shea și cacao, acesta având o aplicare fină. Creme Lipgloss conține ulei de măsline pentru a crea o peliculă protectoare buzelor dumneavoastră.
Pentru a-ți economisi  timpul  folosește uleiul de cuticule Care&Go cu burețel de masaj ce lucrează eficient, cu hidratare intensă a unghiei şi a cuticulelor, pe bază de ulei de migdale dulci. Aplică oja Full Color , în 2 straturi, pentru unghii ca de porțelan.

HD Collection trebuie să fie de nelipsit din trusa oricărei femei ce își dorește să arate perfect în toate momentele zilei, aceasta fiind o gamă revoluționară!
Fondul de ten HD oferă un aspect iluminator, datorită extractului de viță de vie argintie, ce acționează ca o piele translucidă,  împreună cu anticearcănul multi-funcțional pe bază ulei de jojoba și cu pudra de sculpting vă vor oferi aspectul mult dorit și definit. Toate acestea vor fi aplicate cu noile pensule Oval, cu mâner ușor de manevrat și peri fini.
Oferă buzelor tale un aspect plin si catifelat cu rujul Weightless HD, ce conține ulei monoi din Tahiti, ingredient unic cu elemente prețioase.
În colecția HD regăsim Rising Lash HD mascara, cu o pensulă gigant și pigment extrem de negru, pentru ai oferi o privire intensă, totodata ingredientele active, precum uleiul de măsline contribuie la protejarea și menținerea sănătății genelor.
Vă invităm in magazinele Flormar din București, Constanța , Brașov și Ploiești pentru a ne răsfăța cu noile colecții!


Etichete: , , ,