Beauty News by Ducray





Coșuri? Imperfecțiuni? Leziuni acneice?
Încearcă soluția brevetată Keracnyl!

Fie că se manifestă în timpul adolescenței, fie că apare la maturitate, acneea este un factor neplăcut. Provocată de bacteriile P. acnes, ce se unesc în colonii și formează un biofilm rezistent la tratamente, acneea  necesită îngrijire corespunzătoare și specializată.
Laboratoarele dermatologice Ducray au descoperit singurul ingredient activ 100% natural cu efect țintit asupra biofilmului produs de acnee – inovația brevetată Myrtacine.
Gama Keracnyl conține produse dedicate tuturor tipurilor de ten cu tendință acneică: exces de sebum, puncte negre și/sau roșii inflamate, cu sau fără tratament medicamentos.

Keracnyl gel spumant: reduce coșurile și punctele negre, curăță și purifică pielea, reglează secreția de sebum, calmează și hidratează. Poate fi utilizat singur sau în asociere cu tratamentele medicamentoase. Se aplică pe față și corp de două ori pe zi. Conține Myrtacine, dar și o moleculă Prohydrine®, cu rolul de a evita senzația de “piele care strânge”. Preț: 46 ron

Pentru leziuni acneice inflamate
Keracnyl PP: are acțiune eficientă asupra coșurilor în 7 zile (dovedită clinic**) și reduce semnele persistente. De asemenea, are efect antiinflamator ce optimizează și îmbunătățește toleranța pielii la tratamentele anti-acneice, fiind nr 1 în Franța pe îngrijirea antiseboreică. Contine Myrtacine si vitamina PP. Are o putere mare de hidratare și, din acest motiv, este o bază excelentă pentru machiaj.  Preț: 60 ron

Pentru puncte negre și leziuni acneice recidivante
Keracnyl Control: Deblochează porii, reduce punctele negre, reduce excesul de sebum și previne recurența. Poate fi folosit pentru întreținerea după tratamentele medicamentoase. Preț: 60 ron
Pentru piele cu tendință de acnee severă tratată cu retinoid oral
Keracnyl Repair: îngrijire adjuvantă ce garantează reparare și hidratare intensă, reface echilibrul stratului hidrolipidic al pielii și asigură toleranță maximă. Reduce cu 97% semnele de uscăciune***, este hipoalergenic și non-comedogenic. Beneficiază de sistemul Cosmetică Sterilă (formula rămâne intactă pe toată durata
utilizării, 0% conservanți). Preț: 65.5 ron
Produsele Keracnyl se pot găsi în farmacii. Mai multe detalii: www.keracnyl.ro
*Test in vitro cu Myrtacine Noua Generație pentru a-i evalua acțiunea împotriva biofilmului P.acnes –Acțiune de detașare după 1 minut de contact – Acțiune inhibatoare la 5 ore de la contact, după 48 ore de cultură.
** Favorizează reducerea leziunilor acneice. Studiu clinic și biometrologic sub control dermatologic. 20 subiecți cu piele cu tendință acneică. Aplicare de 2 ori pe zi timp de 28 de zile.

*** Studiu de toleranță și eficacitate la adulți și adolescenți cu piele iritată tratată cu anti-acneice orale. 26 subiecți. 2 aplicări pe zi timp de două săptămâni.

Etichete: , , , ,