Unboxin - a doua comanda de la Bottega Verde





Hello Beauties,


      Astazi in locul review-ului, facem un Unboxing. Am promis pe Insta ca va arat ce bunatati am comandat si de data aceasta de la Bottega Verde.
      In primul Unboxing ma vaicaream ca nu am gasit pe stoc Gelul de dus cu Ciocolata, de data asta am fost norocoasa si am reusit sa-l comand, in schimb...pusesem in cos parfumul citric din Gradinile Toscanei....de care n-am avut parte, iar lacul de unghii initial a fost unul verde, dar l-am inlocuit cu cel portocaliu, nici acela nu era pe stoc.
      Parfumul l-am inlocuit cu doua demachiante din aceeasi gama, dar difera textura lor unul este gel celalat este crema.
      De data aceasta in pun la treaba si pe sotul meu pentru un review, am comandat si pentru el o spuma de barbierit pentru ten sensibil.
      Deci acestea sunt produsele de care ma bucur la aceasta comanda.




Nuci braziliene - Sampon cu ulei de nuci braziliene si mix de fructe rosii - culoare de lunga durata - pat vopsit si cu suvite (200 ML)

Nuci braziliene - Masca cu ulei de nuci braziliene si mix de fructe rosii - hranitoare in 3 minute - par vopsit si cu suvite (200 ML)

Ciocolata - Gel de dus cu parfum de ciocolata (250 ML)

Linea Fiori - Demachiant pentru fata cu extract din muguri de trandafir si magnolie (150 ML)

Linea Fiori - Lapte demachiant pentru fata cu extract din muguri de trandafir si crin (150 ML)

UOMO + Spuma de barbierit cu unt de Cacao - ten sensibil (150 ML)

Gel shine - Lac de unghii - portocaliu pastel (5 ML)

Neroli - Gel de dus cu apa de portocale din Sicilia (400 ml)


      Curand revin cu pareri despre produse. Gelul de dus Neroli a fost cadou la aceasta comanda, la comenzi de peste 99 lei aveti transportul gratuit si un cadou la alegere dintr-o selectie de patru produse. Am donat 5 lei pentru Asociatia Padurea Copiilor si am primit cadou  unul din magnetii cu mesajele motivationale Frumusetea este in tine! realizate in colaborare cu ilustratoarea Liliana Arnaut.
     Urmariti si pagina de Facebook veti gasi acolo mereu oferte frumoase.



     

Etichete: , , , , , , ,