Saturday Theme #12 - Mosaic Nails

Hello Beauties,


      Fete dragi, iata-ne ajunse la ultima tema a lunii Martie. Se pare ca primavara chiar isi intra in drepturi si deja este cald si frumos, avem si ceva pomisori infloriti, macar acum daca saptamana trecuta la Cherry Blossom nu am avut.
     Saptamana asta avem "Mosaic Nails", initial am vrut sa fac ceva stampilat cu alb si negru, apoi m-am razgandit si am facut ceva muuult mai colorat.    Oja ati vazut-o in postarea Unboxing-Bottega Verde. Este un Pastel Portocaliu superb, care cred ca se vede minunat vara pe o piele bronzata. O oja care imi place tare mult, v-am mai prezentat una din aceeasi gama la #purplefriday. Sticlutele au 5 ml, preferatele mele-ojele mini, sunt prevazute cu pensula lata si aveti nevoie de doua straturi pentru o acoperire opaca. Le gasiti la reducere 12 ron.
    Pentru realizarea modelului am apelat la un decals foarte colorat si frumos, iar oja am aplicat-o in doua straturi peste o baza, asa cum obisnuiesc.
    Sa vedem ce modele Mosaic au facut fetele:

  1. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro
  2. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro/
  3. Adelina - http://www.adelinaradu.ro/
  4. Emilia - http://manichiurisimple.blogspot.ro/
  5. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro
  6. Claudia - http://www.claudiaschoice.ro/
  7. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
  8. Alina - http://www.venuschic.com      Va multumesc pentru vizita si va citesc cu drag comentariile. Luna viitoare evident va asteptam cu alte provocari.
      Va pup si va doresc un weekend minunat, chiar daca ploua.


Etichete: , , , , , , , ,