Purple Friday #9 - Guest Post by Deyutza





Hello Beauties,


      Asa cum v-am anuntat de vinerea trecuta, saptamana aceasta la #purplefriday invitata mea este Deyutza. Unghiutele ei vor fi vedetele de saptamana asta.




      Bună,  eu sunt Andreia sau mai bine zis Deyutza pentru că așa mă știe lumea de vreo 4 ani și ceva. Scriu pe http://deyutza87.blogspot.ro/ dar mă mai puteți găsi și pe instagram @deyutza87 .
     Draga mea Oana în primul rând veau să te felicit pentru această inițiativă cu #purplefriday și guest post.
      Mulțumesc că mi-ai oferit ocazia ca manichiura mea să apară pe blogul tău. Mereu îți admir manichiurile și de aceea ești un model pentru mine.Ca manichiura mea să apară alături de manichiurile tale este o adevărată onoare pentru că sunt conștientă că mai am mult de lucrat.
      Revenind la manichiură și eu am devenit o iubitoare de mov,lila și alte nuanțe derivate. Manichiura cu care mă prezint astăzi pe blog am purtat-o aproape o săptămână și mi-a indus o stare de bine.
      Produsele folosite au fost de la Essence, unul din brandul meu preferat în materie de lacuri de unghii, Avon, Eveline și Loreal. De la Eveline am folosit tratamentul 8 în 1, dar am uitat să îl pozez.


      Cele 2 nuanțe de mov sunt 21 a whisper of spring cea deschisă  și 132 break through cea mai închisă. Am aplicat 2 tatuaje pentru unghii floricele și apoi am sigilat totul cu Avon Gel shine . Cuticulele le-am hidratat cu Pro Keratine de la Loreal și asta e tot, simplu și drăguț.


      Fete dragi, daca v-a placut manichiura Deyutzei va asteptam cu pareri. Deyutza draga mea, iti multumesc pentru ca ai acceptat invitatia mea si pentru manichiura frumoasa cu care te-ai prezentat.
     Maine va asteptam cu o noua mani din colaborare. Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana frumos, desi cu vremea asta ploioasa, nu se anunta prea frumos.



Etichete: , , , , , , , , , , , ,