Review-ul de Luni #56-Hidratare si ingrijire cu Gerovital H3




Hello Beauties,


      Astazi la Review vorbim din nou despre doua produse foarte bune, care cred ca sunt indragite si incercate de multe dintre voi. Apa Micelara si Crema Antirid Gerovital cu Acid Hialuronic. Se pare ca m-am indragostir putin de aceste produse cu Acid Hialuronic....mmm ce ziceti?





Apă micelară cu Acid Hialuronic

Curăță blând fața, ochii și buzele prin captarea de către micelii a machiajului, sebumului și a altor impurități. 
Se aplică pe față, gât și decolteu masând cu ajutorul unui disc cosmetic. Nu necesită clătire.
Pielea rămâne catifelată datorită filmului lăsat de acidul hialuronic.






Cremă antirid cu Acid Hialuronic, concentraţie 3%

Este o cremă bogată în Acid hialuronic pur şi lipozomal 3%, SOD, GP4G şi Trylagen, ingrediente cu efecte antirid, de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcţiei de barieră a pielii şi de hidratare intensă.
Testat dermatologic.
Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice ale pielii şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă. Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior, astfel ridurile şi liniile fine fiind mult diminuate.
SOD, supranumită “superenzima anti-îmbătrânirii”, asigură fermitatea pielii pe termen lung, acţionând împotriva degradării oxidative şi protejând lanţurile proteice de colagen şi elastină responsabile de elasticitatea tenului. SOD este cea mai activă enzimă antioxidantă de origine naturală.
Trylagenul acţionează împotriva ridurilor şi asigură o piele mai netedă, mai elastică, stimulând producerea de noi fibre de colagen şi elastină, care se constituie ca suport pentru sinteză.
GP4G regenerează tenul din interior, fiind o sursă de energie pură ce suplineşte capacitatea diminuată a celulelor de a genera şi stoca energia.

Se utilizează dimineaţa şi seara pe față gât și decolteu. Se asociază cu Serul concentrat cu Acid Hialuronic.



     Dupa ce ati citit informatiile despre produse ale producatorului, eu va pot spune ca Apa Micelara curata foarte bland tenul, nu am avut senzatia de usturime a ochilor, are un miros usor floral, placut, nu am simtit tenul uscat dupa folosire. Lasa tenul curat, luminos si hidratat. Dozarea cu pompita este un mare plus al acestui produs pe care il gasiti aici la un pret foarte prietenos.
     Crema Hidratanta, mai ales acum in perioada de iarna, pentru tenul meu uscat si deshidratat a fost minunata. Este foarte repede absorbita in piele, aceasta devine mata, dar hidratata, aceasta crema constituie si o buna baza pentru machiaj. Tenul devine luminos, este revigorat si hidratat. Ridurile fine se estompeaza, iar tenul va multumeste pentru acest festin. Produsul il gasiti aici.
    Un alt review al serum-ului din aceeasi gama gasiti aici.



      Eu sunt foarte incantata de aceste produse noi incercate. Voi le-ati incercat? Ce parere aveti despre ele?
      Va pup, va doresc o saptamana frumoasa si va astept cu pareri.



Etichete: , , , , , , , ,