Purple Friday #7 - Guest post by Raluca




Hello Beauties,


      Dupa cum ati putut vedea din titlu, astazi am din nou o invitata la #purplefriday, pe Raluca Denise. Ea nu are blog, dar isi publica manichiurile pe Insta o gasiti aici @babyralukutza. Ea s-a alaturat de ceva timp grupului nostru TPA, si bineinteles si colaborarilor din grup.
    Esta la fel ca mine o iubitoare de MOV, asa ca a fost tare incantata sa participe ca invitata la #purplefriday. Sa vedem cu ce ne incanta Raluca astazi.




      Inainte de toate, vreau sa-ti multumesc pentru ocazia oferita. Imi face o deosebita placere si onoare sa pot participa cu manichiura mea la postarea ta #purplefriday. Dupa cum am mai spus, mov este si culoarea mea preferata, asa ca a fost super fun sa realizez aceasta manichiura. Ma bucur enorm de mult ca am avut curajul sa ma inscriu la challenge-uri si (ma repet, stiu :D ) totul se datoreaza faptului ca m-ai impins de la spate! Si pentru asta iti multumesc din nou! 
     Revenind la manichiura, am folosit o oja nuanta midnight purple (cu reflexii albastru si mov) din colectia limitata Kallos Love (nr. 28) de la Kallos Cosmetics peste care am stampilat cu alb, un model lace de pe matrita BP-02 de la BPS. Am sigilat totul cu top coat-ul Finnishing Touch de la Rimmel London. 




      Draga mea, din nou o mani pe gustul meu....dupa ce ca e mov.....mai e si stampilata :)))). Iti multumesc ca te-ai alaturat manichiurilor #purplefriday si ai dorit ca unghiutele tale frumoase sa apara pe blogul meu.
     Feteleeee, cum va place manichiura Ralucai? Urmariti-o pe Insta ca face manichiuri tare frumoase. Va astept cu impresii.
     Maine va asteptam pe bloguri cu o noua mani din colaborarea #Saturday.
     Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana frumos.



Etichete: , , , , , , , , ,