Saturday's Theme #1- Clock
Hello Beauties,


    Cu bucurie va anuntam ca am dat startul colaborarii Nail Art din anul 2017. De data asta eu am fost harnicuta si am propus temele, iar Mădă a fost si mai harnicuta si a facut colajele.
   Asta toamna cand m-am gandit la aceasta colaborare, aveam in cap pentru aceasta tema interpretarea clasica....ceasul 🕑🕛...la trecerea dintre ani, o sampanie si chestii de-astea. Intre timp, asa cum v-am mai spus printre picaturi statutul meu s-a schimbat si m-am retras din activitate, am cam obosit....aproape 27 de ani de munca....inseamna ceva. Asa ca manichiura mea de astazi este interpretarea relatiei mele cu ceasul desteptator⏰⏰⏰. Timp de 17 ani am avut un program de ture, intr-adevar noptile sunt grele, dar eu nu sunt o "morning person", imi place sa ma trezesc tarziu, sa ma culc tarziu si programul asta era ideal pentru mine, ma trezeam dimineata odata la 4-5 zile. Apoi timp de 10 ani, avansand in functie am lucrat doar program de dimineata-HORRRRRORRR....pentru mine. Eram vesnic nauca de cap din cauza trezitului de dimineata. Daaar acum totul este minunat "no more alarm clocks". Stau frumos in casuta mea pe gerul asta si fac exact ce ma taie capul :)))).
    Asa ca haideti sa vedeti ce mani am facut, dupa atata vorbarie :))))
   Am folosit oja mata Melkior-Grenat, din colectia nou lansata de oje mini mate pentru stampilat oja Collistar-Oro Abbagliami, iar modelele sunt facute cu ajutorul placutei XXL Cheeky-Home Sweet Home. Nu am aplicat topcoat, pentru ca stirbeam frumusetea acestei oje mate.
    Sa vedem ce ceasuri au desenat si fetele astazi.

 1. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
 2. Claudia - http://www.claudiaschoice.ro
 3. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro
 4. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro
 5. Emilia - http://manichiurisimple.blogspot.ro
 6. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
 7. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro
 8. Cristina -http://nailsartconcristina.blogspot.com.es
 9. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
 10. Alina - www.alinapink.ro
 11. Andra Kat- http://andrakat.com
 12. Raluca Denise - https://www.instagram.com/babyralukutza/
 13. Violeta -https://www.instagram.com/alexandruvioleta

    Asadar, va asteptam in fiecare Sambata cu teme noi in colaborarea noastra draga. Ne gasiti si pe insta cu #saturdaytheme.
   Va multumesc pentru vizita si va astept cu pareri.Etichete: , , , , , , , , , , ,