Sanatate cu Bio-Seleniu+Zinc




Hello Beauties,


      Dupa agitatia, somnul fractionat, stresul si oboseala care s-au acumulat pe acest final de an, am hotarat ca am nevoie de putin ajutor sa ajung la starea de bine de care am nevoie. Odihna multa, miscare si un supliment nutritiv.
     Am ales sa testez Bio-Seleniu+Zinc de la Pharma Nord cu ajutorul campaniei organizate de Brander.
    Pharma Nord este unul dintre cei mai mari producatori de suplimente alimentare si remedii naturale din Europa. Compania dezvolta, fabrica si comercializeaza suplimente alimentare, remedii naturale si medicamente care au o solida baza stiintifica privind biodisponibilitatea, siguranta si documentatia produselor.





    Ce este Bio-Seleniu+Zinc?

Bio-Seleniu+Zinc este un produs care se afla pe piata de peste 25 de ani. El contine seleniu, zinc, vitaminele A, B6, C si E. Aceasta combinatie de nutrienti care se completeaza si se sprijina unii pe altii face din Bio-Seleniu+Zinc antioxidantul ideal. Bio-Seleniu+Zinc poate fi folosit ca alternativa la preparatele cu multivitamine care contin beta-caroten.



    Bio-Seleniu+Zinc

Pe piata daneza de mai mult de 25 de ani!


Bio-Seleniu+Zinc contine drojdie pura cu seleniu, legata organic (SelenoPrecise), zinc si vitaminele A, B6, C si E.
1 tableta contine




% VNR*
Seleniu (SelenoPrecise)
100 µg

182%
Zinc (gluconat de zinc)
15 mg

150%
Vitamina A
800 µg RE

100%
Vitamina B6
2 mg

143%
Vitamina C
90 mg

113%
Vitamina E
15 mg α-TE

125%

* VNR: Valoarea Nutritionala de Referinta

Informatii despre produs

Mod de administrare
1 tableta pe zi sau dupa recomandarea medicului.
Preferabil in timpul mesei sau dupa masa.
Nu depasiti doza zilnica recomandata.
Femeile insarcinate, cele care alapteaza si persoanele care folosesc medicamente trebuie sa ceara avizul medicului inainte de a lua acest supliment.
Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Ingrediente:


      In ultimii ani se vorbeste tot mai des despre ANTIOXODANTI. Pentru unele persoane chiar a devenit o obsesie :))). Care sunt cei mai puternici cinci antioxidanti  si unde ii gasim? 
-antioxidantii sunt substante care pot neutraliza moleculele chimice instabile din organism. Aceste molecule mai sunt numite si radicali liberi si ele interactioneaza cu celulele si tesuturile inconjuratoare producand deteriorari ale acestora. Nu putem evita radicalii liberi deoarece acestia sunt o consecinta naturala a metabolismului nostru precum si a stresului, dar trebuie sa ne protejam continuu celulele pentru a mentine functionarea celulara normala a organismului. Antioxidantii sunt vitamine, minerale si compusi din plante care se gasesc in diferite alimente si ne protejeaza impotriva radicalilor liberi produsi de propriul organism sau generati de expunerea la praf, stres sau diverse forme de radiatii.


-ii gasim in:





     Produsul despre care vorbim astazi produs de Pharma Nord este un antioxidant ideal asa ca eu am trecut la treaba, de cateva zile ma delectez cu el si dupa ce voi termina aceasta cura de vitaminizare revin cu impresii.

    Voi luati suplimente nutritive? Va astept cu pareri si recomandari.






Etichete: , , ,