Review-ul de Luni #50 - Apă micelară Gerovital H3 Derma+




Hello Beauties,


      Am inceput seria review-urilor de anul acesta cu Serum-ul Gerovital si v-am promis ca revin saptamana aceasta si cu recenzia Apei micelare.


Apă micelară Gerovital H3 Derma+

Apa micelară Gerovital H3 DERMA+ este formulată la un pH apropiat de cel natural al lacrimii, cu agenți de curățare blânzi care menajează bariera protectoare a pielii, curăță delicat, respectând echilibrul natural al pielii.

Produs hipoalergenic. 
Fără parabeni, alcool, coloranți. 
Testat sub control dermatologic.

Curățarea și purificarea pielii este obținută prin asocierea unor agenți tensioactivi, fără potențial iritant ocular, care descresc tensiunea superficială a loțiunii, asigurând o distribuție uniformă în timpul aplicării. Aceștia formează structuri moleculare, de formă sferică, care atrag și fixează particulele uleioase de sebum, dar și rezidurile de machiaj sau alte impurități.
Conţine Neutrazen, o peptidă biomimetică, care controlează și reduce procesul inflamator din piele, dar și consecințele sale nedorite cum ar fi înroșirea sau durerea.

Se aplică dimineața și seara, pe o dischetă demachiantă, cu ajutorul căreia se îndepărtează machiajul și impuritățile, prin mișcări delicate.

Curăță perfect și elimină machiajul de pe față și conturul ochilor.



      Aveti toate informatiile necesare despre produs in descrierea producatorului. 
     Ce va pot spune eu in plus este ca Apa Micelara nu irita deloc tenul, nici ochii, ceea ce nu cu  multe Ape micelare se intampla, are un efect atiinflamator asupra tenului, curata tenul in profunzime si confera o luminozitate, iar dozarea cu pompita este una dintre cele mai bune. Curata si machiajul ochilor foarte bine, pe perioada cat am folosit aceasta Apa micelara, nu am mai folosit bifazic pentru ochi.
    

    Cine a incercat-o? V-a placut? Eu tocmai am terminat-o si voi cumpara alta.



Etichete: , , , , , , ,