Review-ul de Luni #47 - Teeez Nailpolish by Pick N Dazzle

Hello Beauties,


    Asa cum am promis in postarea de ieri, in care v-am povestit despre lansarea cutiutelor de Craciun de catre Pick N Dazzle astazi revin cu un mic review al produselor primite si o mani de sezon.
   Cutiuta v-am prezentat-o asa succint ieri. Este vorba de o colectie de oje, ce altceva puteam primii intr-o cutie personalizata :)))). Anne ma cunoaste si a stiut cu ce sa ma bucure pentru acest Craciun.


sursa
   Sticlutele sunt asa....ca niste mici bijuterii intr-o prezentare tare fancy si cred ca orice nailpolishaddict isi doreste macar o sticluta in colectie. Fiecare sticluta are cate 7 ml, sunt prevazute cu pensula lata, pentru o aplicare impecabila si foarte important nu sunt testate pe animale. Au un finish deosebit de lucios si o rezistenta indelungata.

    Aproape toate sunt in ton cu sarbatorile, asa ca in afara de manichiura de astazi le veti mai vedea si in alte postari.    Pentru manichiura de astazi am ales o combinatie intre rosul Candy Buzz si glitter-ul argintiu Frosted Gleam, pe care am stampilat-o cu o decoratiune de Craciun. Sper sa va placa combinatia mea.

Etichete: , , , , , , , ,