December's Nails Challenge - Christmasy




Hello Beauty,


      Cred ca toate sunteti astazi in febra pregatirilor, cu toate treburile pe repede inainte, sa fie totul aranjat pentru Craciun. Si eu am avut mult de alergat, de umblat dupa cumparaturi pentru masa de Craciun, in ce priveste cadourile le cumpar din timp sa nu mai am inca o grija in plus ca si asa sunt multe de facut intr-un timp foarte scurt.
     Dar printre picaturi sa ne facem putinel timp si pentru unghiute.
     Pentru "Christmasy" am ales combinatia alb-verde. Am aplicat baza Nail Envy-OPI apoi oja alba Essence si oja verde sclipicioasa-Jealousy, pe care o am de la draga mea Kinga. Mi s-a parut perfect acest verde pentru atmosfera de Craciun. Pe unghiile albe am stampilat modele de Craciun cu ajutorul placutei noi de la BP, bradutul l-am impodobit cu globulete-caviar multicolor si i-am pus si o steluta in varf :)))πŸŽ„πŸŽ…πŸŒ βœ―. La final am sigilat tot cu Farmec gel topcoat.




      Sa vedem cat de Christmasy au fost fetele noastre harnicute:


  1. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/
  2. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  3. Raluca Denise - https://www.instagram.com/babyralukutza/
  4. Emilia - http://manichiurisimple.blogspot.ro/
  5. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be/
  6. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro
  7. Deyutza- http://deyutza87.blogspot.ro/
  8. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  9. Andra Kat- http://andrakat.com


      Cam asta a fost si cu Craciunul de anul asta, va pup si va multumesc ca ma cititi, va urez un Craciun fericit, linistit si imbelsugat alaturi de cei dragi. Bucurati-va de tot ce e frumos in jurul vostru, petreceti timp frumos cu familia si faceti tot ce va place. Va imbratisez cu dragπŸŽ„πŸŽ…πŸ’—πŸ’œ !!!




Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,