December Nails Challenge - Festive New Year




Hello Beauties,


      Este ultima postare din acest an frumos. Pe acest final de an mi-am luat un pic de pauza si nu am fost foarte activa pe blog, am simtit ca trebuie sa ma odihnesc putin. A fost un an frumos pentru mine, an in care am avut colaborari si proiecte frumoase, an in care mi-ati fost alaturi si vreau sa va multumesc pentru asta, fara voi nu as fi fost aici si pasiunea mea nu putea merge mei departe. Sper sa va am alaturi si anul urmator, iar eu sper sa fiu mai constiincioasa cu scrisul.
     Ultima tema din colaborarea noastra tare draga mie, asa cum stiti colaborare propusa de talentata Mădălina, este "Festive New Year".




Pentru aceasta manichiura am folosit o oja suuuperba, pot spune ca este una din cele mai frumoase din colectia mea, o oja bleu cu un glitter foarte fin cu multe irizatii, cred ca deja ati vazut pe Insta filmuletul. Este vorba despre oja Anna Gorelova by Dance Legend #06 si dupa cum ati vazut are o bufnita desenata pe sticluta, deci era musai sa am asa ceva in colectie. Am aplicat-o peste baza Nail Envy-O.P.I. apoi cu tehnica "Double Stamping" am stampilat intai cu alb cu apoi cu negru modele festive de pe placutele BP si Sugar Bubbles, iar la final am aplicat Farmec topcoat Gel.



Sa vedem cat sunt de festive si fetele noastre astazi in ultima tema a colaborarii:


  1. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/
  2. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  3. Raluca Denise - https://www.instagram.com/babyralukutza/
  4. Emilia - http://manichiurisimple.blogspot.ro/
  5. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be/
  6. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro
  7. Deyutza- http://deyutza87.blogspot.ro/
  8. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  9. Paula - http://lucruriprivitedejosinsus.ro
  10. Andra Kat- http://andrakat.com
  11. Violeta - https://www.instagram.com/alexandruvioleta/



Cam asta a fost, maine va astept cu o postare scurta in care va arat in doua colaje toate temele colaborarii, sunt mandra ca nu am lipsit la nicio tema si va multumesc ca m-ati urmarit pe parcursul colaborarii.
Va multumesc inca odata pentru sustinere si va doresc un An Nou cu bucurii, impliniri si sa fie asa cum va doriti.




Etichete: , , , , , , , , , , , , ,