Beauty News by Biotissima

Hello Beauties,

Life Care® lansează Color Love by Biotissima®,
prima gama de lacuri de unghii din portofoliuBucurești, 15 decembrie 2016 – În luna cadourilor, Life Care® lansează Color Love by Biotissima®, prima gamă de lacuri de unghii din portofoliu. Noua linie de produse include 10 nuanțe și se alătura, astfel, colecției Biotissima®, care include o paletă amplă de produse de îngrijire pentru ten si pentru machiaj. În plus, alături de gama Color Love by Biotissima®, Life Care® a lansat și produsul Simple Dry Biotissima®, un spray special pentru uscarea rapidă a lacului de unghii.
În fiecare zi, îți folosești mâinile pentru a le transmite celor din jur opiniile și puncte tale de vedere, iar mâinile tale devin astfel centrul atenției. De aceea, este de la sine înțeles că mâinile îngrijite și o manichiură frumoasă în orice moment reprezintă o carte de vizită redutabilă pentru fiecare femeie.

Pentru realizarea acestei game inedite, specialiștii Life Care® au consultat peste 20.000 de femei prin intermediul unui chestionar, în urma sondajului fiind alese cele mai votate 10 culori care au fost incluse în noua colecție de lacuri de unghii semnate de Life Care®:


Noi, fetele, știm: cel mai neplăcut lucru care ți se poate întâmpla este ca, din greșeală, culoarea de pe unghie să se întindă exact la final, atunci când ești mândră și mulțumită de rezultat. În plus, nu îți permiți întotdeauna luxul de a aștepta până ce oja se usucă în totalitate. Din fericire, nici nu mai este nevoie: aplică spray-ul Simple Dry Biotissima® direct pe unghia proaspăt colorată, de la o distanță de 8-10 centimetri, iar lacul de unghii se usucă imediat. Atât de simplu! În plus, spray-ul are un miros plăcut de nucă de cocos, nu irită și nu determină uscarea cuticulelor.

Despre Life Care®

Infiintata in 2005, Life Care®, prima si cea mai importanta companie romaneasca din domeniul vanzarilor directe, crede ca o viata mai buna si mai fericita inseamna prosperitate, sanatate si frumusete. Portofoliul companiei include peste 500 produse BIO, create dupa retete originale Life Care® si produse in Germania, Italia, Franta sau SUA: cosmetice si produse de ingrijire personala, suplimente nutritive si cosmetice terapeutice, precum si produse destinate curateniei si ingrijirii casei. Acestea pot fi achizitionate atat de la partenerii Life Care®, cat si online, direct pe www.life-care.com. Astazi, Life Care® inseamna peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vandute si peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.


Etichete: , , , , , ,