Beauty News by Avene

12:09:00
Hello Beauties,


Îngrijește și calmează eficient pielea cu dermatită atopică

Des întâlnită la bebeluşi şi la copiii mici, dermatita atopică este o afecțiune în care mâncărimea este cel mai iritant simptom: acesta afectează calitatea vieţii și tulbură atât somnul copiilor, cât şi pe cel al părinţilor.


Pielea predispusă la dermatită atopică este foarte uscată, afectată de erupţii inflamatorii la intervale de timp mai mult sau mai puţin apropiate. Pe durata acestor faze de erupţie, apar pete roşii solzoase, de dimensiuni diferite, care provoacă mâncărimi puternice.
Chiar dacă întreaga piele are un aspect neobişnuit de uscat şi de palid, episoadele inflamatorii sau erupţiile eczemelor tind să apară în aceleaşi locuri. La bebeluşi, apare pe obraji şi în exteriorul membrelor. La copiii mai mari şi la adulţi, afectează pielea de pe încheieturi (interiorul coatelor şi al genunchilor).
De ce apar mâncărimi în cazul pielii uscate? Lipsa apei in straturile superioare ale pielii tulbură funcţionarea normală, împiedicând să îşi îndeplinească rolul de barieră împotriva agenţilor externi şi a deshidratării.
Epiderma trebuie ajutată să funcţioneze normal cu ajutorul produselor ce conțin „emolienţi activi”, ale căror formule acţionează asupra: hiperactivităţii pielii, senzaţiilor de mâncărime și anomaliilor de apărare a pielii.
XeraCalm A.D este o gamă completă, ce permite îngrijirea corectă a dermatitei atopice. Cu o formulă unică, dezvoltată cu un număr minim de ingrediente selecționate atent pentru eficiența și siguranța lor, produsele hidratează și calmează pielea sensibilă, pruritul și refac  bariera de apărare a pielii.
 • XeraCalm A.D cremă - acţionează asupra uscăciunii, reface rolul de barieră al pielii, limitează pătrunderea transcutanată a substanţelor iritante şi a alergenilor, reducând apariția leziunilor


 • XeraCalm A.D ulei de duș – curăță cu blândețe pielea uscată, contribuie la refacerea stratului lipidic, distanțează puseele de dermatită atopică

 • XeraCalm A.D balsam - reduce senzaƫiile de pruurit cauzate de pielea uscată, calmează roșeaƫa/iritaƫiile cauzate de hiperactivitatea pielii, permite pielii să se protejeze singură încă o dată

De asemenea, compresele și pulverizările cu Apă Termală Avene calmează inflamația și mâncărimea, datorită proprietăților calmante și anti-iritante demonstrate prin studii clinice. Acțiunea benefică a apei termale Avene asupra dermatitei atopice este confirmată anual de peste cei 2600 de pacienți tratați anual la Centrul Termal de Hidroterapie Avene.

Produsele Xeracalm A.D au formulă sterilă și NU conţin parfum sau parabeni. Gama Xeracalm A.D poate fi găsită în farmacii.


You Might Also Like

21 comentarii

 1. Poate fi gasita in farmacii? Perfect, atunci se afla, practic, la doi pasi distanta de aproape oricine are nevoie de un produs sau chiar are curiozitatea sa incerce toate produsele din gama Xeracalm A.D. in cazul unei pieli sensibile. Cu alte cuvinte, mersi de informatii. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Mie personal produsele de la Avene nu prea mi-au priit si vad ca nici fetitei mele. Cunosc persoane foarte incantate dar probabil ca depinde de fiecare.

  RăspundețiȘtergere
 3. Îmi plac foarte mult produsele Avene, apa termală am folosit-o mult timp și încă o mai folosesc. Probleme cu pielea nu am avut, însă apa termală o folosesc pentru orice, în special pentru calmare după epilat. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Am folosit doar apa termala de la ei. Mi-a placut.

  RăspundețiȘtergere
 5. nu am folosit pana acum produse avene, ce-i drept, m-am multumit cu ceva no name mai degraba, nu am avut probleme majore. dara cand va fi cazul, nu ma voi da in laturi de la ele

  RăspundețiȘtergere
 6. Si eu folosesc de mult aceasta marca!imi place foarte mult, are si produse diverse!

  RăspundețiȘtergere
 7. Uleiul de dus m-ar tenta si pe mine!

  RăspundețiȘtergere
 8. Sincera sa fiu nu am auzit de aceasta gama , cei drept , de la Avene am incercat doar apa termala .

  RăspundețiȘtergere
 9. Produsele Avene sunt cele mai bune, am avut o apa termala de la ei pentru fetita si a fost minunata!

  RăspundețiȘtergere
 10. De la Avene nu am folosit decat apa termala si cateva mostre pentru protectie solara. Stiu ca sunt produse foarte bune.

  RăspundețiȘtergere
 11. Am avut doar o crema pentru puncte negre de la Avene si o apa termala. Crema pentru puncte negre mi s-a parut super.

  RăspundețiȘtergere
 12. Imi doresc sa am o gama cat mai mare de produse Avene sunt foarte calitative si bune

  RăspundețiȘtergere
 13. Am si eu o nepotica a carei mamica sigur se va bucura de aparitia acestui produs.

  RăspundețiȘtergere
 14. Am un ten uscat și sensibil, iar produsele Avene sunt singurele tolerate bine de tenul meu. Cel mai mult îmi place apa termală, dar și uleiul de duș, hidratează foarte bine.

  RăspundețiȘtergere
 15. Produsele Avene sun nelipsite de la noi din casa atat pentru copil cat si pentru tenul meu.

  RăspundețiȘtergere
 16. Si eu ma confrunt cu pielea uscata si cred ca am sa incerc produsele de la Aveve, multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 17. Avene este o marca super buna! Noi folosim apa termala Avene!

  RăspundețiȘtergere
 18. Si eu folosesc produse Avene,au o calitate foarte buna .

  RăspundețiȘtergere