Review-ul de Luni #44 - Derma E Hydrating Eye Creme + Giveaway




Hello Beauties,


      Fete dragi, astazi la review vorbim din nou despre ingrijirea tenului. Un nou brand, o noua crema minunata incercata de mine. 

DERMA e

Crema naturala hidratanta pentru ochi cu acid hialuronic - Hydrating Eye Creme with Hyaluronic Acid
Descriere:
- Puternic hidratanta si fara parfum, aceasta crema tonifica si revitalizeaza pielea delicata din jurul ochilor in timp ce reduce aspectul ridurilor.
- Acidul hialuronic (HA), cunoscut ca magnetul naturii ce atrage hidratarea, are proprietatea de a retine cu pana la 1.000 ori greutatea sa in apa, conferind pielii un aspect catifelat, tonifiat si rehidratat.
- Doar Derma E a imbinat proprietatile inegalabile ale acidului hialuronic (HA) cu antioxidantii Pycnogenol si ceai verde, uleiul organic pur de jojoba si vitaminele hranitoare A, C si E intr-o crema bogat hidratanta pentru a mentine pielea din jurul ochilor tanara si radianta.
- Este 100% vegana, nu a fost testata pe animale, nu contine parabeni, sulfati, ulei mineral, lanolina, gluten sau organisme modificate genetic.
- Fabricat in America



Instructiuni de uilizare:
- Luati o cantitate mica de crema hidratanta de noapte pe buricul degetelor si aplicati usor prin miscari circulare in jurul ochilor.
- Utilizati de doua ori pe zi. 

Ambalaj:
14 g
  

Crema naturala hidratanta pentru ochi cu acid hialuronic
- Observati rezultatele pentru o piele mai catifelata si cu aspect vizibil mai tanar
- Am supus crema noastra hidratanta pentru ochi cu acid hialuronic la un test clinic.
- Reuseste oare crema hidratanta pentru ochi sa combata pielea uscata, ridurile si liniille fine din zona ochilor? Iata care sunt rezultatele.



Rezultatele obtinute dupa 12 saptamani de utilizare:
• 30% s-a diminuat numarul ridurilor
• 26% s-a diminuat zona cu riduri
• 15% s-a diminuat adancimea ridurilor

Reducerea vizibila a semnelor imbatranirii pielii:
• 97% dintre participantele la test au raportat o reducere a adancimii ridurilor
• 86% dintre participantele la test au raportat o imbunatatire in refacerea pielii lasate
• 83% dintre participantele la test au raportat o reducere a pungilor de sub ochi


      Parerea mea:
Stiti ca sunt super fitoasa :)))), cand vine vorba despre creme, despre textura lor si asa mai departe. Pe aceasta am iubit-o pur si simplu de la prima aplicare. Are acea textura usoara,  placuta, este absorbita imediat in piele, este exact pe gustul meu. Am folosit-o mai bine de doua saptamani, zilnic, seara si dimineata. V-am mai spus in alte review-uri ca am nevoie de ceva special pentru zona ochilor, care este uscata si terna,  si ma declar super incantata de acest produs. Pielea este mai ferma, iar ridurile fine ince-incet se estompeaza. Just LOVE IT.

      Pe site gasiti multe alte creme, de zi, de noapte si sigur ceva este si pe gustul vostru.
      Cine le-a incercat? Va astept cu drag parerile.
      Daca doriti sa incercati aceste creme, cele 9 mostre X 3,5 grame, vor ajunge la una din voi, insotite si de alte surprize.

Ce trebuie sa faceti:
-Sa fiti abonate ale blogului GFC 
-Sa fiti fane ale paginii blogului aici
-Sa-mi lasati in comentarii numele cu care v-ati abonat si cu care ati dat LIKE si link-ul unui review de pe blog, al unui produs de ingrijire, care v-a placut.

Concursul este valid in perioada 7-20.11.2016, inscrierile se pot face si pe FB, cu aceleasi conditii, extragerea o voi face cu random.org, in termen de 72 de ore de la incheierea concursului. Premiul il voi trimite prin posta romana doar catre o adresa de pe teritoriul Romaniei.

CONCURS INCHIS!!!!


      Va pup, va doresc o saptamana frumoasa, va astept cu drag inscrierile si va doresc succes.



Etichete: , , , , , , ,