Beauty News by Yves Rocher
Hello Beauties,


      Yves Rocher, ne pregateste pentru minunata perioada a sarbatorilor cu cateva noutati de toamna.
        Elixir Jeunesse –  Va doriti sa luptati impotriva imbatranirii tenului si a agresiunilor exterioare cu ajutorul unui ser elixir eficient ? Datorita Serului elixir cu dubla actiune pentru tineretea tenului, pielea este oxigenata, revigorata și luminoasa. Extractul concentrat de Aphloïa, asimilat in mod natural de catre piele, lupta impotriva acceleratorilor de imbatrinire datorita dublei sale actiuni: stimuleaza sistemele de reparare si anti-poluare ale pielii. 
In profunzime: structura pielii este reparata și consolidata.
La suprafata: limiteaza actiunea defavorabila a poluantilor și a agresiunilor oxidante.      Apa de parfum Accord Chic,  un parfum oriental floral cu accente condimentate, sofisticat și misterios.       Un alt produs interesant este pudra exfolianta pentru prepararea gomajului 100% natura, asociaza 7 ingrediente 100% de origine naturala, cu dozare adaptata fiecarui tip de ten, intr-o textura 100% naturala.
      Mainile sunt si ele rasfatate in aceasta toamna.
Intens expuse agresiunilor externe, mainile au o anume sensibilitate si au nevoie de ingrijire speciala.
Arnica este recunoscuta pentru proprietatile sale protectoare impotriva agresiunilor externe.
In aceasta noua colectie veti gasi o paleta de texturi care raspund tuturor nevoilor.


      De asemenea gasim si multe noutati in Make-up.
Fondul de ten-Zero defecte nutritiv imbogatit cu uleiul din 1000 de trandafiri, cu proprietati regeneratoare, asortat cu o pudra pulbere pentru luminozitate si aspect natural.
Fardurile de obraz in culorile naturii si 45 de farduri de pleoape noi, cu texturi sidefate si matte in nuante ultra-pigmentate.

      Despre noutatile de iarna pot sa va spun doat atat.....sunt Delicioase, abea astept sa le incerc. Va povestesc mai multe despre ele intr-o postare dedicata. Ce ziceti, va tenteaza asa-i?Etichete: , , , , , ,