Review-ul de Luni #41 - Apa Micelara Yves Rocher




Hello Beauties,


      In aceasta postare va povesteam despre noutatile de vara lansate de Yves Rocher. Astazi vreau sa va spun cate ceva despre apa micelara, primita atunci la lansare.
      Am avut varianta Hydra Vegetal, pentru ten normal spre mixt.




DESCRIEREA PRODUCATORULUI:
Aplicati dimineata si seara pe ochi si ansamblul fetei cu ajutorul unor dischete de bumbac. Formula testata sub control dermatologic si oftalmologic. Contine Seva de Agava Albastra obtinuta prin agricultura bio si Seva de Artar obtinuta prin filiera ce respecta mediul inconjurator. Aceasta formula contine peste 88%, ingrediente de origine naturala. Flacon reciclabil ce contine plastic reciclat. Fara coloranti, fara silicon, fara ulei mineral, fara parabeni.



Ingredientele le puteti vedea aici:



 O gasiti in trei variante, eu cred ca o sa incerc si Sensitive.
      APA MICELARA, intr-un nou format mai practic si mai economic cu pompa integrata.

Apa Micelara calmanta 2 in 1 - SENSITIVE VEGETAL - Curata cu delicatete si indeparteaza impuritatile, fara a irita pielea, gratie extractului din Frunze de Sigesbeckia.
Apa micelara purificatoare 2 in 1 - SEBO VEGETAL - Indeparteaza eficient excesul de sebum, impuritatile si curata pielea fara a o usca, gratie pudrei de Baikal cu efect purificator.
Apa micelara hidratanta 2 in 1 - HYDRA VEGETAL - Demachiaza, hidrateaza si tonifica pielea dintr-un singur gest. Elimina impuritatile si curata pielea fara a o usca, gratie Sevelor vegetale care capteaza apa.

Produsul se gaseste in trei variante, fiecare cu cate doua variante de gramaj cu preturi cuprinse intre 27,9 si 42 de lei, iar acum pe site sunt reduse.


PAREREA MEA:
      M-am impacat tare bine cu ea, curata foarte bine si machiajul ochilor, are un parfum tare placut, miroase a proaspat si lasa tenul curat si improspatat. Nu irita tenul si nici ochii.
      Flaconul prevazut cu pompita este un mare plus, dozezi exact atat produs cat doresti, nu ai cum sa risipesti absolut deloc, iar cantitatea de 400 de ml iti ajunge ....heheee nici nu mai tin minte cand am inceput-o....e mult de-atunci :)))).


      Vara a trecut, dar eu sunt inca cu gandul la ea. Ati folosit acest produs? Stiu ca multe dintre voi iubiti si folositi produsele Yves Rocher.
       Va doresc o saptamana plina de realizari frumoase si va astept cu impresii.


Etichete: , , , , ,