Review-ul de Luni #40 - Produse Joko





Hello Beauties,


     Astazi la review vreau sa va arat cateva produse noi si pentru mine, un brand cu care am facut cunostinta la Targul de la Romexpo. 
     Produsele JOKO (IOKO), sunt comercializate de cei care comercializeaza si produsele ZIAJA (JAIA) si momentan le puteti cumpara doar de la sediul firmei. Mai multe detalii puteti obtine de pe Facebook. Despre preturile lor nu am prea multe detalii inca, dar pe Facebook puteti intreba.
     Eu am primit 3 produse, o oja, un ruj si o mascara.





      Oja o puteti gasi intr-o gama larga de culori, 40 de variante. Are o densitate mare, ceea ce confera o acoperire foarte buna, durabilitate si un timp de uscare foarte bun. Un plus il confera si peria lata cu care sunt prevazute sticlutele, dintr-o aplicare acopera toata unghia.
     In afara de aceste oje, pe site mai gasiti si multe alte top-coat-uri, base-coat-uri si tratamente.
     Eu o port deja de patru zile si se comporta mai mult decat bine.





       Rujul pe care l-am incercat eu este bogat in ingrediente naturale, ceara naturala, antioxidanti, unt de shea si filtre UV. Hidrateaza foarte bine, este tare pe gustul meu acest lucru. Il gasiti in 12 variante de culoare alaturi de alte variante de Lipstick si Gloss.




       Mascara incercata de mine este prevazuta cu o perie XXL, care alungeste si separa genele, fara a le incarca. De asemenea pe site gasiti si alte variante de mascara, chiar si colorate.



       Cine a incercat produse de la acest brand Polonez? Eu sunt tare incantata de ele si vreau sa-mi maresc colectia de oje si sa incerc si alte rujuri.
       Dati o fuga pe site? Ce ziceti? Va tenteaza multe asa-i?
       Va pup, va doresc o saptamana frumoasa si va astept cu drag parerile despre noile produse incercate de mine.




Etichete: , , , , , , , , ,