#FMWG6years



Hello Beauties,


      Astazi va povestesc cate ceva despre aniversarea Monei, la care particip cu mare drag de trei ani incoace.
      Este un prilej de intalnire cu fete dragi, de rasfat si de relaxare.
    Aniversarea FMWG a fost evident o petrecere Glam, ce a vut loc la Restaurantul Bordei. Asa cum ne-a obisnuit, Mona ne-a rasfatat cu tot felul de cornere despre care va spun cate ceva.





      In cadrul evenimentului a fost lansata in avanpremiera noua colectie Remington Pro Luxe, formata din placa, uscator, ondulator conic si ondulator cu clapeta. Invitatele au testat noua colectie si au aflat si de noua campanie Remington.


     Surprizele au continuat si la cornerul 1Dream Beauty Studio by Raluca Racovita, unde invitatele au fost rasfatate cu bucle si impletituri, dar si cu tatuaje cu henna semipermanente. 



    De machiajul invitatelor s-au ocupat make-up artistii Inglot care au realizat niste look-uri foarte apreciate si care le-au dat sfaturi participantelor cu privire la ce li se potriveste. De asemenea, invitatele au descoperit si noua colectie What a spice! lansata recent de Inglot. 



     De rasfatul unghiilor s-a ocupat specialista CND de la cornerul special amenajat. Aici s-au facut mini manichiuri, s-au descoperit tendintele de sezon in materie de unghii si invitatele au primit recomandari personalizate. 




    Si cum la un asemenea eveniment nu putea lipsi nici partea de fashion, aceasta a fost asigurata de atelierul de creatie OneBeat Fashion care a fost prezent cu un corner cu pictura live pe tricouri si o frumoasa prezentare de moda. Materiale delicate, croieli aparte si dantele deosebite au fost folosite pentru a pune in evidenta feminitatea si pentru a oferi un plus de eleganta. 





     Am avut si tombole, la fel ca in fiecare an, iar de data asta am fost una dintre norocoase, iar la plecare Mona ne-a facut si cadouri. Multumesc partenerilor si sponsorilor.



                Draga mea Mona, La multi ani inca odata cu multe realizari frumoase.







Parteneri si sponsoriOneBeat Fashion ★ 1DREAM Beauty Studio by Raluca Racovita ★ Remington Romania ★ Urban Decay Cosmetics ★Farmec ★ OneBeatDanceStudio ★ inkspired.ro ★ BonBons by Monica Radulescu ★ Melkior - cosmetice profesionale ★ Keiko Slim Spa ★ Flormar★ TopLine Europa ★



Si cum la un asemenea eveniment nu putea lipsi nici partea de fashion, aceasta a fost asigurata de atelierul de creatie OneBeat Fashion care a fost prezent cu un corner cu pictura live pe tricouri si o frumoasa prezentare de moda. Materiale delicate, croieli aparte si dantele deosebite au fost folosite pentru a pune in evidenta feminitatea si pentru a oferi un plus de eleganta. Petrecerea a avut loc in Restaurantul La Bordei, iar
in cadrul evenimentului participantele au fost rasfatate
la cornere speciale unde au putut incerca diverse
servicii si au testat produse. Nu au lipsit nici
exclusivitatilePetrecerea a avut loc in Restaurantul La Bordei, iar
in cadrul evenimentului participantele au fost rasfatate
la cornere speciale unde au putut incerca diverse
servicii si au testat produse. Nu au lipsit nici
exclusivitatile

Etichete: , ,