Beauty News by Biotissima




Hello Beauties,


Descoperă efectul noii formule a cremei nutritive de noapte Biotissima®,
de la Life Care®


Urează-i „Somn ușor!” tenului tău seară de seară, oferindu-i îngrijirea completă de care are nevoie pentru a-și păstra frumusețea și prospețimea. Cu noua formulă a Cremei nutritive de noapte Biotissima®, îți simți tenul hidratat și catifelat încă de la prima oră a zilei.



Știai că, pe durata nopții, pielea se regenerează aproape de două ori mai rapid decât în timpul zilei? De aceea, îngrijirea adecvată a tenului pe timp de noapte presupune folosirea unui produs special conceput pentru a susține și a accelera acest proces. Îmbogățită cu ingredientele unice Sepilift DPHP și Lipoactive Inca Inchi, formula îmbunătățită și certificată BIO a noului produs Life Care® combate efectul negativ al unor factori precum: stresul și oboseala, condițiile meteo și utilizarea zilnică a unor produse de machiaj ce conțin ingrediente care afectează tenul.

Sepilift DPHP este un ingredient revoluționar ce remodelează pielea, o hidratează și o tonifică. Efectele sale asupra ridurilor au fost demonstrate cu ajutorul testelor efectuate in-vitro, ce au arătat că noua formulă Biotissima® are triplă acțiune de tonifiere asupra țesutului epidermic, asigură hidratarea de lungă durată pentru ten și atenuează ridurile și liniile fine, întârziind, totodată, apariția unora noi.

Lipactive Inca Inchi este un ulei vegetal, extrem de bogat în Omega 3, 6 și 9, ce restaurează bariera epidermică și elasticitatea pielii. Mulțumită acestui ingredient, produsul menține nivelul optim de hidratare al pielii, fiind ideal inclusiv pentru pielea uscată și degradată.  

Argumente pentru o îngrijire specială a tenului pe durata nopții:

Cine le-a incercat? Ce parere aveti? Va astept cu drag parerile.




Etichete: , , , , ,