Review-ul de Luni #38 - Apa Micelara Rosederm by Ivatherm


Hello Beauties, 


      Astazi la review povestim despre un produs care mi-a placut tare mult si care s-a potrivit perfect cu nevoile tenului meu - ROSEDERM by Ivatherm.
     Produsul l-am primit prin iarna la un Workshop organizat de Ana-Maria, dar nu l-am desfacut imediat pentru ca mai aveam deja doua ape micelare desfacute, desiii....ma manca manuta foarte tare. A stat cuminte si si-a asteptat randul.
     A fost dragoste la prima vedere. Este un produs destinat, pielii cu roseata, fragile, iritate, seboreice....deci se vrea un produs perfect pentru tenul meu....si chiar asa a fost.
    Dar haideti sa vedem cum descrie producatorul acest produs.


DESCRIERE SI BENEFICII

ROSEDERM este lotiune micelara pentru curatarea si demachierea pielii fragile si iritate, usor reactive. Este recomandata pentru ingrijirea zilnica a pielii cuperozice si a pielii seboreice, cu roseata si scuame. Curata delicat, reechilibreaza pH-ul pielii, reduce eritemul si calmeaza iritatiile. Are toleranta oculara excelenta.

MOD DE FOLOSIRE

Se imbiba cu solutie o discheta demachianta si se aplica pe piele cu miscari circulare, evitand frecarea energica. Se curata fata si conturul ochilor de 1-2 ori pe zi, indepartand eficient machiajul si impuritatile. Nu necesita clatire.

COMPOZITIE

LipacideTM C8G- ingredient activ de curatare ce reduce iritatia (restabileste pH-ul acid al pielii) si regleaza secretia de sebum, actioneaza asupra germenilor (bacterii Gram-, bacterii Gram+, fungi, microbacterii).
Dextran sulfatul are efect antiinflamator, decongestionant, reducand eritemul (roseata) pielii iritate.
Apa termala Herculane are proprietati calmante si antiiritante.




PAREREA MEA

Asa cum v-am spus inca din prezentarea produsului, a fost dragoste la prima vedere. Produsul este prezentat intr-un flacon transparent, cu picurator care faciliteaza perfect dozarea si are 250 ml. Nu contine alcool, sapun si este fara parabeni. Curata foarte delicat, este blanda cu tenul si hidrateaza in acelasi timp. Tenul nu ramane lipicios dupa utilizare. Singurul "minus"...ca sa zic asa, a fost un miros putin ciudatel, dar asta nu m-a impiedicat sa ma bucur de fiecare picatura. Tocmai am terminat sticluta si o voi recumpara cu siguranta, pentru ca a fost una din cele mai bune micelare folosite de mine pana acum.
O gasiti aici, la pretul de 50 ron

      Ce ziceti, va tenteaza? Cine a incercat-o? Va pup va doresc o saptamana frumoasa si va astept cu pareri.



Etichete: , , , , , , ,