Flormar deschide cel de-al XVI-lea magazin
Hello Beauties,


      Cred ca ati vazut deja pe Facebook si pe Insta, multe anunturi cu marea deschidere a noului Mall Park Lake din Titan.
      Evident ca nu puteam sa lipsesc nici de la aceasta inaugurare, asa cum s-a intamplat in ultimul timp cu toate deschiderile de noi Mall-uri.
      Odata cu aceasta inaugurare Flormar a deschis cel de-al XVI-lea magazin, acesta se afla la etajul I. Asa cum ne-a obisnuit deschiderea a fost una cu surprize, vedete, promotii si cadouri.      Eu sunt mare iubitoare de produse Flormar, stiti asta din postarile mele, nu iubesc doar ojele, imi plac multe produse, folosesc fond de ten, farduri, rujuri toate imi plac.
      Flormar lanseaza mereu colectii noi cu care ne surprind, cea mai noua colectie lansata este Future Flash, unele colectii sunt permanente, iar unele cum este si aceasta recent lansata este in editie limitata.      La lansare au fost multe promotii, nu stiu sa va spun exact daca sunt valabile pe toata perioada weekend-ului, dar merita sa faceti astazi o plimbare si o vizita in Mall.Deschidere magazin @flormar_romania in noul Mall @ParkLake Bucuresti #flormar #flormarcosmetics
O fotografie postatΔƒ de Oana beauty blogger πŸ‘© πŸ’… πŸ’„ πŸ‘— πŸ‘œ (@unghiutze_colorate_happy_nails) pe

      Acolo asa cum facem de fiecare data, m-am intalnit cu fetele mele dragi, cu care am dat o tura apoi prin restul magazinelor, asa cum ne sta noua bine :))).
      Multumesc echipei Flormar pentru invitatie si felicitari pentru inca un eveniment reusit.                                                                       Photo Credits: Silviu Covaci

        Cine a fost deja? Ce impresie v-a lasat? Va pup si va astept cu impresii.
Etichete: , , , , ,