Beauty Swap by BeautyBarometer, editia a 5-a




Hello Beauties,


    Luni seara am participat la un eveniment tare asteptat de bloggeritele de beauty, un eveniment organizat de Ani de la BeautyBarometer. A avut o idee minunata sa adune fete pasionate de Beauty, care se plictisesc de multe dintre cosmeticele lor si care sunt dornice mereu sa incerce ceva nou. Asa s-a nascut acest Beaty-Swap. Fiecare vine cu cosuletul sau cutiuta din dotare, cu bunatati si incep negocierile. Evident toata lumea e generoasa si ofera cu drag produsele din cutiute, nu doar la schimb.




     Evenimentul a avut loc intr-un cadru superb la ceainaria Infinitea, care  ne-a pus la dispozitie tot etajul cu un decor minunat, parca rupt din poveste, si ne-a tratat cu tot felul de bunatati.
     Eu am adunat multe produse pe care le-am luat cu mine la swap, m-am si intors acasa cu cateva......



     ....dar am si capatat multe noi si va multumesc fetelor, intr-adevar "toate ojele au apelat la mine" :)))), toate sunteti niste dragute.



    De data aceasta evenimentul a fost in totalitate sponsorizat de Marionnaud
 care ne-a prezentat cu ocazia aceasta cateva exclusivitati, linia de parfumuri Heloise de V., brandul Di Palomo dedicat ingrijirii corporale si Somerset, iar in goodiebag-uri am gasit si mostre din linia de parfumuri l'Agent Provocateur nou lansata.



    Lumina a fost cam slabuta dar Anitanna ne-a ajutat cu poze frumoase, multumim.












      Multumesc mult pentru invitatie Ani si asteptam alte evenimente la fel de reusite. Va pup si va imbratisez cu drag fetelor.



Etichete: , , , , , ,