NOTD - Vintage&Camee by Golden Rose




Hello Beauties,


      Cu ceva vreme in urma va aratam cateva noutati din partea Golden Rose, nu m-am invrednicit pana acum sa pun pana pe ele, pur si simplu nu am avut cand. V-am aratat doar un swatch al rujului mat.
      Dupa ce am studiat putin ce alegeri am facut, m-am decis la o combinatie frumoasa pentru o manichiura Vintage, genul acesta de manichiuri este printre preferatele mele.




      Am aplicat baza Smoothing Base, oja Color Expert #18, pe o unghie Jolly Jewels #112, am stampilat modele vintage si camee cu ajutorul placutei MoYou London, apoi am sigilat totul cu topcoat Gel Look, tot de la Golden Rose.




      Ojele Color Expert vi le-am mai prezentat, sticlutele au 10,2 ml, sunt prevazute cu pensula lata, care asigura o aplicare usoara, le gasiti intr-o paleta larga de culori 113, au o acoperire perfecta, cu o formula stralucitoare si de lunga durata.
     Ojele paietate Jolly Jewels, au o stralucire speciala si arata pe unghii ca niste bijuterii. Au o rezistenta indelugata, le puteti folosii ca atare sau aplicate peste un alt lac colorat Golden Rose. Sticlutele au 10,8 ml si colectia cuprinde 23 de nuante.
     Pe cosmania.ro gasiti mereu oferte atragatoare, iar la comenzi de peste 49 de lei aveti si transport gratuit.
     Va pup si va astept cu drag parerea despre manichiura mea Vintage.






Etichete: , , , , , , , , , ,