Review-ul de Luni #28 - Gel de Dus Palmolive




Hello Beauties,


      Astazi in rubrica review....un deliciu...culinar :)))). Nuuu nu l-am mancat desi am fost la un pas :)))).
      Vorbim deci despre Body Butter Wash- Gelul de Dus cu Ciocolata Palmolive Gourmet.



PALMOLIVE GOURMET

CHOCOLATE PASSION

Cacao

Descriere:

Cremă de duș cu extract de cacao - formula sa bogată și catifelată îți hidratează pielea, lăsând-o plăcut parfumată. Pentru un moment de răsfăț gourmet.

Aztecii, maiașii și toltecii credeau că arborele de cacao, Theobroma cacao este un cadou divin. Se spune că arborele sălbatic de cacao provine din bogatul baldachin al pădurilor tropicale virgine din bazinele Amazon și Orinoco. La străvechii Maya, cacao era prescris ca remediu popular. În prezent, untul de cacao este utilizat în rețetele pentru pielea rugoasă și aspră, buzele crăpate și diverse cosmetice.



      Ma stiti doar ca sunt o iubitoare de cafea si de ciocolata neagra, asa ca nu puteam rata aceasta experienta.....Gourmet :))).
      Este absolut DIVIN. Pielea ramane parfumata si catifelata, iar dupa utilizare nu aveti nevoie suplimentara de hidratare, gelul de dus curata si hidrateaza pielea in acelasi timp. Despre miros....mmm este absolut delicios. Eu il asociez cu mirosul lichiorului Baileys. Veti simtii parfumul imbietor de ciocolata, pe pielea voastra, pana a doua zi dimineata la cafea :))).
     Vi-l recomand cu drag. L-a folosit cineva pana acum? Vreau sa citesc si parerile voastre. Va pup cu drag si va doresc o saptamana frumoasa.



Etichete: , , , ,