Review-ul de Luni #27 - Cicaderm by Ivatherm




Hello Beauties,


      Despre produsele Ivatherm cred ca ati citit multe recenzii si cu siguranta ati si folosit, macar odata un produs din portofoliul bogat. Apa termala este cea mai iubita, un produs minunat, care acum vara pe caldurile astea toride ne ajuta foarte mult.
      Dar astazi vorbim despre un produs pe care deja il iubesc CICADERM. Asa cum viata mi-a demonstrat de multe ori ca nimic nu este intamplator, intalnirea cu echipa Ivatherm a picat intr-un moment in care tenul meu era din nou HORROR :))))), l-au remarcat si fetele si m-au intrebat ce se intampla. Acneea mea era infloritoare din nou. Speram ca acest Cicaderm, impreuna cu celelalte produse Ivatherm, potrivite pentru tenul meu acneic sa ma ajute. Am inceput sa le folosesc imediat de a doua zi, eram tare curioasa.
     





     Cicaderm este o crema reparatoare pe baza de Mimosa tenuiflora. Are rol cicatrizant, ajuta la reconstructia integritatii pielii. Creaza conditiile favorabile cicatrizarii plagilor mici, arsurilor, cicatricilor postlaser si microchirurgie, dupa epilare.
     Se aplica de 2 ori pe zi sau la nevoie pe zonele cu probleme.
     Extrasul de Mimosa tenuiflora , denumit si "arbore al pielii" este un produs cicatrizant si calmant. Are proprietati reparatoare asupra epidermului, cu efect stimulant semnificativ al potentialului mitotic. Datorita continutului în bioflavonoide, asigura ameliorarea microcirculatiei periferice si efectul antiradicali liberi. Are o puternica actiune bacteriostatica.
Mimosa Tenuiflora este un ingredient a carui poveste incepe in Mexic. Maiasii utilizau Mimosa tenuiflora pe care o considerau "cu efecte magice" pentru cicatizarea ranilor. Doua episoade dramatice din Mexic (un cutremur si un incediu) au readus in atentie acest arbore. Crucea Rosie a hotarat utilizarea sa pentru salvarea victimelor, iar rezultatele au fost uluitoare: efecte analgezice, cicatrizante si de repigmentare. De atunci Mimosa Tenuiflora a fost studiat, cercetat si inclus in preparate dermatologice si cosmetice pentru proprietatile lui de regenerare extraordinare.
Apa Termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante. Datorita proprietatilor antiinflamatoare este indicata persoanelor cu piele sensibila, reactiva.



      Intr-un cuvant este acea crema "buna la toate", pe care trebuie trebuie sa o aveti in casa. In prezentarea Ivatherm am vazut studii medicale care m-au impresionat. In vacanta este minunata, pentru copii de asemenea, nu are contraindicatii. Va aratam pe Insta ca si eu am luat-o in minivacanta de Rusalii.

Ele m_au însotit si m_au ajutat in mini vacanta de Rusalii. Detalii si o surpriza pentru voi curand pe blog. #cicaderm #acnesyt #ivathermromania #ivatherm #skincare #dermatocosmetice #beautybloggerscandobeautifulthings #beauty #beautyblogger. Multumesc @ivatherm_dermatocosmetics si @beautybarometer
O fotografie postată de Oana beauty blogger 👩 💅 💄 👗 👜 (@unghiutze_colorate_happy_nails) pe
      

      Eu am folosit Cicaderm de doua ori pe zi, pe zonele cu probleme, care aratau foarte rau si pe niste zone cat de cat vindecate recent. Tripla sa actiune, reparatoare, antibacteriana si protectoare a facut minuni cu pielea mea. Am mai aplicat-o pe pielea iritata din cauza caldurii si de data asta si-a facut datoria cu brio.
     Cred ca pentru voi fetelor, cele care aveti copii, este un MUST HAVE in trusa voastra de urgenta.
     Cam asta este evolutia dupa ce am folosit Cicaderm 3 saptamani....


.....au trecut unele...au aparut altele, dar mult mai civilizate, oricum eu sunt super multumita, a disparut si acea roseata si inflamatia, il folosesc in continuare impreuna cu celelalte produse pe care le-am primit din partea echipei Ivatherm si carora le multumesc foarte mult.
      Despre evenimentul din casa Ivatherm, ati mai citit si pe alte bloguri, a fost tare interesant, ne-am simtit bine am facut poze, si am discutat si chestii serioase. Multumesc Ani pentru invitatie.


     Cam atat despre CICADERM, sper ca nu v-am plictisit cu aceasta postare lunga si daca sunt printre voi doritoare sa incerce acest produs impreuna cu o Apa Termala, va astept si in aceasta saptamana sa va inscrieti la Concurs.







Etichete: , , , , , , , ,