Review-ul de Luni #24 - Produse pentru unghii Kallos + NOTD




Hello Beauties,


      Cu ceva timp in urma va aratam cateva produse comandate pe site-ul Pentru Corpul Tau, aici puteti vedea postarile pe aceeasi tema.
      Astazi vreau sa va arat cateva produse pentru unghii si o manichiura realizata cu ele.




      Kallos Love Nail CC Perfector - Nail Perfector cu vitamina A –E –C E – si ulei de jojoba.
Elimina erorile. Formează o pelicula protectoare pe unghie, ofera o suprafata neteda si efect stralucitor.      
      Kallos Lac de unghii High Gloss 92 
      Kallos Lac de unghii High Gloss 77 - Lac de unghii stralucitor, extra lucios. Formula de durata, uscare rapida. Culori unice disponibile intr-o gama larga.



      Baza uniformeaza unghia si creaza un efect stralucitor. Se poate folosii ca baza sau ca lac de protectie. Sticluta are 11 ml si este prevazuta cu pensula normala, pretul pe site este de 5,30 ron.
     Oja si Glitter-ul, au un luciu deosebit. Sticlutele au 13 ml, sunt prevazute cu pensula lata, pentru o aplicare perfecta, iar pretul pe site este de 5 ron. Uscarea este rapida si rezistenta indelungata, o puteti prelungii prin aplicarea unui Gel Topcoat.

     Am realizat o manichiura Glamour imbinand cele trei produse si am purtat-o 6 zile fara probleme. Daca nu trebuia s-o streg, cred ca rezista macar inca vreo doua.



     Ati folosit produse Kallos pentru unghii? Va plac? Eu vi le recomand cu drag, gasiti pe site culori pentru toate gusturile, iar preturile sunt foarte decente.
    Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.



Etichete: , , , , , , , , ,