Review-ul de Luni #23 - Sampon Plantur 39




Hello Beauties,



       Asteptam sa-mi termin flaconul de sampon inceput de ceva vreme pentru a putea incepe Samponul Palntur 39, vroiam sa-l folosesc de cateva ori si apoi sa va povestesc despre el.
      L-am primit la #5anidedanamakeup si atunci m-am uitat putin cu neincredere la el, deoarece eu am parul aspru si tepos, iar aceasta varianta este pentru par fin. Dar totusi am zis ca n-am ce pierde si l-am incercat.







Plantur 39 Phyto-Caffeine Shampoo

Până la menopauză (climax), la femei, rădăcina firului de păr este protejată de un nivel ridicat de hormoni feminini (estrogeni). Apoi, acest nivel scade și influența hormonilor masculini crește.
Consecința:
Părul devine mai fin, cade prematur, pielea capului devine vizibilă.
Cofeina din aceste șampoane previne inhibarea creșterii părului din cauze hormonale. Substanța activă pătrunde în foliculul pilos deja în timpul spălării părului,. (Se poate evidenția după un timp de acțiune de 120 de sec.)

Plantur 39 Phyto-Caffeine Shampoo
special pentru părul fin, cu tendință la rupere

Phyto-Coffeine-Shampoo pentru părul fin, cu tendință la rupere conține în mod intenționat pentru menținerea volumului coafurii doar doze mici de substanțe de îngrijire a părului, cu efect de catifelare.

Substanțe

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-2, Panthenol, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Chloride, Caffeine, Propylene Glycol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Parfum, Citric Acid, Sodium Citrate, Hydrolyzed Wheat Protein, Potassium Sorbate, Polyquaternium-7, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hexyl Cinnamal, Sodium Benzoate, Zinc PCA, Niacinamide, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben.
                                                                                                           sursa


              L-am folosit conform instructiunilor de pe ambalaj, l-am lasat pe scalp sa actioneze timp de doua minute apoi am clatit. Parul capata o stralucire frumoasa si volum fara efectul acela de electrizare si se coafeaza foarte frumos.



 

      Cine l-a incercat? V-a placut? Eu vreau sa incerc si varianta pentru par vopsit. 
      Va pup, va astept cu pareri si va doresc o saptamana frumoasa.


 foto credit- Stefania Dumanoiu



Etichete: , , , , , ,