Noutati de la SevenSins




Hello Beauties,


      Fete frumoase SevenSins are grija sa avem o aparitie seducatoare pe plaja sau la piscina si ne aduce modele noi, Nu ezitati sa intrati pe site gasiti sigur ceva pe gustul vostru.


Odata cu intrarea oficiala in sezonul cald, SevenSins.ro a diversificat gama de costume de baie, ajungand la peste 140 de modele, ideale pentru orice stil, silueta sau ocazie.


Pastrand aerul vintage al imprimeurilor si in forma sutienelor, noile costume de baie de la SevenSins.ro propun o cromatica vesela, atat pentru costumele in doua piese cat si pentru cele intregi.
Galben solar, verde energizant, roz si mov intens, precum si imprimeurile florale raman alegerile cele mai populare pentru acest sezon si se regasesc la majoritatea noilor modele.




Definirea siluetei, primul pas spre o aparitie remarcabila


Accentuarea bustului si definirea siluetei sunt desiderate ale fiecarei femei la alegerea costumului de baie, iar modelele propuse de SevenSins.ro in aceasta vara indeplinesc cu brio aceste dorinte.
Costumele de baie care imbina sutienele cu imprimeuri colorate, florale sau geometrice, alaturi de un slip uni, sunt ideale pentru femeile care doresc sa marcheze bustul.


Pentru a avea un bust mai amplu, o alegere perfecta sunt si sutienele cu push-up, care rotunjesc si pun in valoare sanii, indiferent de forma lor. In general sistemul push-up este detasabil, asadar sutienele costumelor de baie pot fi purtate indiferent de marimea cupei.
Modelele de costume de baie propuse de SevenSins.ro sunt disponibile in marimi de la S la 4XL, astfel ca indiferent de silueta, se poate identifica un model potrivit.


Costumele de baie intregi sunt o alta optiune pentru doamnele si domnisoarele care doresc sa ascunda micile imperfectiuni din zona taliei, sau pur si simplu nu doresc sa dezvaluie prea mult.


SevenSins.ro propune costume de baie intregi, unde asocierile cromatice definesc talia si scot in evidenta bustul. Nuantele inchise din partea inferioara subtiaza talia, iar cele deschise de pe partea superioara, alaturi de diversele imprimeuri florale, evidentiaza bustul.


Costumele de baie intregi de la SevenSins.ro sunt astfel alegerea ideala pentru a pune in valoare liniile corpului, atat pentru o silueta zvelta cat si pentru una mai robusta.

Imprimeurile florale si geometrice intorc privirile


Pentru doamnele si domnisoarele care prefera costumele de baie cu printuri, atat florale cat si geometrice, noile costume de baie de la SevenSins.ro aduc o varietate de imprimeuri colorate. De la nuante solare precum galben si oranj imbinate cu printuri florale sau cu buline, pana la nuante contrastante de albastru marin, verde, violet si rosu alaturi de printuri geometrice. Acest tip de costum de baie este ideal pentru femeile care prefera un look excentric si spectaculos, ce va intoarce privirile.




Pareo, care completeaza perfect tinuta


O alta noutate adusa de SevenSins.ro sunt noile modele de pareo, care completeaza perfect tinuta pentru plaja. Piesele tip pareo pastreaza cromatica si liniile elegante si, datorita texturilor fluide, sunt ideale pentru plimbari pe plaja, simtind briza, sau iesiri la piscina sau la terasele de pe malul marii.


Colectia de costume de baie SevenSins.ro este disponibila online cu livrare in toata tara pe https://www.sevensins.ro/costume-de-baie/ si in showroom-ul SevenSins.ro din str. Orzari, nr. 3, sector 3, Bucurest


Despre SevenSins.ro


SevenSins.ro este un magazin online specializat in vanzarea de lenjerie intima, lenjerie intima sexy si costume de baie. Din 2009, magazinul a vandut peste 150.000 de piese de lenjerie catre 60.000 clienti din toata tara.


Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare in toata tara pe www.SevenSins.ro si la showroom-ul SevenSins din Bucuresti, str. Orzari, nr. 3.



Etichete: , , ,