Review-ul de Luni #19 - Sensitelial - Lotiune de curatare fara clatire
Hello Beauties,

      In multe articole v-am povestit despre problemele tenului meu si va spuneam ca sunt mereu in cautare de cosmetice potrivite, de dermatocosmetice.
     La #5anidedanamakeup, am primit si aceasta minunata lotiune pentru curatarea tenului.
     Dupa mai bine de doua saptamani de folosinta, va spun si voua ce parere mi-am facut.

Descrierea producatorului:

SENSITELIAL LOTIUNE DE CURATARE FARA CLATIRE
Recomandari
Lotiunea fara clatire Sensitelial a fost special creata pentru igiena pielii sensibile si reactive, predispusa la cuperoza.
Proprietati
Sensitelial lotiune de curatare fara clatire  este o baza blanda de spalare, care respecta pH-ul natural al pielii si, alaturi de agenti de hidratare, ofera un confort sporit in curatarea tenului sau indepartarea machiajului.
Flacon de 200 ml
Mod de utilizare
Se aplica loțiunea cu ajutorul unei dischete demachiante. Nu este necesara clatirea. Se tamponeaza pielea pentru a o usca.

sursaParerea mea:
-in primul rand cand am citit descrierea producatorului, am stiut ca este "special" creata pentru mine :))), asta mi-am zis de la inceput;
-am aplicat lotiunea pe discheta am distribuit-o pe tot tenul apoi am curat-o cu discheta;
-tenul ramane curat si luminos, fara pelicula lipicioasa si fara senzatia de a spala cu apa;
-curata foarte bine machiajul, chiar si mascara;
-dupa ce am curat tenul cu aceasta lotiune, de curiozitate, am mai curatat cu o discheta cu apa micelara, care a ramas curata dupa curatarea fetei.
      Sunt tare incantata de noua descoperire. Voi ati incercat-o? Va pup, va doresc o saptamana frumoasa si va astept cu pareri.Etichete: , , , , , ,