May’s Nails Challenge - Cherrylicious




Hello Beauties,


      Fete dragi, e vremea cireselor, gata cu frigul cu ploile si vremea urata, sa se arate soarele si primavara in sfarsit sa-si intre in drepturi. 
      Astazi umplem blogosfera de CIRESE. Imi plac tare mult, imi aduc aminte ca anul trecut am mancat muuulte si cu atata pofta incat am facut-o si pe nepoata mea sa manance, atunci cand a venit in vacanta in Romania.
      Dar haideti sa va arat ce v-am pregatit pentru azi.




      Astazi va arat nu doar o manichiura de sezon ci si o noutate, Rimmel -London, lanseaza colectia Super Gel, am profitat si eu de aceasta manichiura, si am folosit setul nou achizitionat, mi s-a parut potrivita culoarea pe care am ales-o pentru aceasta tema.
     Oja are o calitate deosebita, iar gelul un luciu foarte frumos. Sunt prevazute amandoua cu pensula lata si gasiti gama variata de culori. Eu am avut doar patru culori la dispozitie si aceasta mi s-a parut cea mai atractiva.


     Am folosit baza Anti Stain de la Douglas, primita cadou de la draga mea Stella, oja Rimmel se numeste Darling Dahlia, albul perfect este Essence, cred ca l-ati recunoscut, iar modelele stampilate sunt facute cu ajutorul placutelor  Winstonia W18, Konad m48 si no name B89, am sigilat totul cu pasul doi din setul Super Gel.


    Sa le facem si fetelor cate o vizita, sa vedem ce Ciresele au desenat astazi.


  1. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.com
  2. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  3. Deyutza http://deyutza87.blogspot.ro/
  4. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro/
  5. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/
  6. Claudia - http://claudiaschoice88.blogspot.ro/...
  7. Corina- http://na-na-nails.blogspot.ro/
  8. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be/
  9. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/...
  10. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro



    Cum va place manichiura mea? Va recomand cu drag seturile Rimmel London.
     Va citesc cu placere parerile si va doresc un weekend relaxant. Pana Duminica la pranz inca va mai astept pe pagina blogului cu Giveaway-ul, iar seara aflam catre cine merg produsele Yves Rocher.


    

Etichete: , , , , , , , , , ,