Beauty News for Nails and Eyes by Melkior



Hello Beauties,


      Melkior lanseaza 7 nuante de oja perfecte pentru vara si trei nuante de farduri de pleoape sidefate cu efecte irizate. Trebuie sa le avem pentru aceasta vara.





Colectia Live Your Dream de la Melkior lanseaza 7 culori de oje perfecte pentru aceasta vara: Clear Sky, Solitaire, Kiss & Cuddle, Wisteria, Black Tulip, Orient Blue, Gold Sand. Alege preferata!
Sunt rezistente, prezinta acoperire foarte buna si uscare rapida. Cum se aplica oja corect? Degresati unghia foarte bine, aplicati sticky base coat pentru protectia unghiei, aplicati in doua straturi oja aleasa, apoi aplicati shiny top coat pentru a accentua luciul si a da rezistenta ojei, iar la final aplicati acceleratorul de uscare pentru a grabi uscarea. Sfat: dupa fiecare aplicare se asteapta un minut.

Pret 29 lei
Ciel, Caprice, Fragile


Colectia Live Your Dream de la Melkior aduce 3 nuante noi de farduri de pleoape sidefate cu efecte irizate: Ciel, Caprice, Fragile. Sunt culori foarte pigmentate care asigura o acoperire foarte mare, adera foarte bine la piele, sunt rezistente in timp si se aplica uniform. Motive suficiente pentru a le purta in acest sezon!


Pret rezerva fard 17 lei

Pe toate le gasiti pe www.melkior.ro. Ce va place?


Etichete: , , , , , , , ,