Beauty News by Palette Intensive Color Cream



Hello Beauties,


De multa vreme nu m-am mai vopsit acasa. Poate si din comoditate, poate si pentru ca am gasit o vopsea cu care ma impac, si un hairstilyst pe placul meu.
Dar acum mi-a atras atentia noua Palette Intensive Color Cream. Cred ca trebuie s-o incerc si eu. Am gasit si o culoare pe gustul meu,  LG5 Ciocolatiu Stralucitor.

Pentru culoare intensă și mai multă îngrijire ca niciodată


Cu noua colecție îmbunătățită de la Palette Intensive Color Cream, ce folosește cele mai recente inovații în materie de colorare a părului, intensitatea culorii nu a fost niciodată atât de profundă și, în același timp, atât de delicată cu părul. Experții în îngrijirea părului de la Palette au dezvoltat o nouă mască pentru păr îmbogățită cu complex de keratină, care promite o acțiune remarcabilă de îngrijire a firului de păr, de până la trei ori mai mare decât un produs obișnuit. Noua colecție Palette Intensive Color Cream oferă o selecție spectaculoasă de 32 de nuanțe intense și foarte la modă - trei nuanțe noi de roșu strălucitor, foarte prezente anul acesta în cadrul prezentărilor de modă, precum și nuanța Super Platinum Blonde, considerată „tendință sezonului” în materie de colorare a părului. Asfel, cu noua gamă Palette Intensive Color Cream, iubitoarele de culoare și pasionatele de modă vor  atrage toate privirile indiferent de ocazie.





Pentru că un păr îngrijit va fi mereu la modă, noua gamă îmbunătățită de la Palette Intensive Color Cream îmbină cele mai noi tehnologii de îngrijire a părului cu cele mai vibrante și intense culori. Ultima inovație a experților Palette este Masca cu complex de Keratină, care îngrijește părul în profunzime, în timp ce pigmenții de culoare oferă un finisaj magnific, combinația având o acțiune triplă asupra firului de păr:


1. Părul devine mai puternic: Proteine de cea mai bună calitate regenerează și restructurează părul din interior (reface structura firului de par, de la interior). Keratina este cea mai importantă proteină din compoziția părului, ce are rolul de a proteja și a-i oferi suplețe și strălucire, iar hidratarea corespunzătoare a stratului de keratină oprește deteriorare și despicarea firului de păr. În plus, prin suplimentarea aportului de keratină, crește rezistența părului, astfel încât acesta va fi mult mai sănătos în interior și va arăta mai strălucitor și mai frumos  la exterior.


2. Suprafața părului devine mai fină: Pro-vitamina Pantenol hidratează și regenerează părul, lăsând-l mai frumos și mătăsos la atingere.


3. Oferă strălucire: Părul este revigorat datorită uleiului de sâmburi de caise cu aromă de miere, ce-i oferă fibrei capilare o strălucire spectaculoasă și un aspect sănătos.


Noua colecție Palette Intensive Color Cream cuprinde 32 de nuanțe ce oferă strălucire maximă părului și o acoperire perfectă a firelor albe.


Cele trei nuanțe noi de roșu vibrant din colecția Palette Intesive Color Cream îi vor oferi părului un luciu special și o culoare ce va dura până la 8 săptămâni. În plus, datorită potențiatorului de culoare (Red Booster) firele albe vor fi acoperite 100%. De la vibrantul Roșu Scarlet la pasionantul Flaming Red, cele trei nuanțe noi de roșu completează ultimele tendințe în materie de modă și colorare a părului.


Cel de-al patrulea produs nou din colecția Palette Intesive Color Cream este nuanța Super Platinum Blond – o vopsea cu pigmenți unici argintii pentru un efect anti-îngălbenire și un luciu metalic. Această nuanță este în această primăvară/vară una dintre cele mai actuale alegeri în ceea ce privește culoare părului pentru împătimitele modei. Super Platinum Blond permite deschiderea părului cu până la cinci nuanțe.




Milioane de consumatori din lume au încredere în Palette – marca numărul 1 în Europa în vopsirea părului – datorită calității extraordinare a produselor, precum și a prețurilor accesibile.


Disponibil deja în magazine, noul Palette Intensive Color Cream promite o culoare intensă și oferă mai multă ingrijire ca niciodată.

Ce ziceti fete dragi va tenteaza? Ce culoare ati alege? Va pup si va astept cu pareri.



Etichete: , , , , ,