Beauty News by MelkiorHello Beauties,
      Fete dragi Melkior ne rasfata din nou cu noutati. De data asta am vesti pentru pasionatele de NailArt. Nu puteam trece peste aceste noutati fara sa le impartasesc cu voi.
      
Decoruri adezive Water si 3D


Pentru infrumusetarea unghiilor, Melkior a creat o gama noua de Decoruri adezive. Sunt usor de aplicat, prezinta design modern si in tendinte. Se pot folosi pentru a aduce originalitate atat unghiilor tehnice, cat si celor naturale de la maini sau picioare. Se pot incrusta in materie in cazul unghiilor false.
Iata cum se folosesc decorurile adezive Water pentru unghii: alegeti decorul adeziv de pe carton, decupati cu o forfecuta si indepartati folia protectoare. Cu ajutorul unei pensete introduceti decorul ales in apa, dupa care cu un betisor desprindeti si aplicati decorul pe unghie cum doriti. Se fixeaza aplicand 2 straturi de Top coat, apoi lasati sa se usuce. Se indeparteaza cu acetona.

Iata cum se utilizeaza decorurile adezive 3D pentru unghii: alegeti decorul adeziv de pe carton cu ajutorul unei pensete cu varf subtire pentru decoruri si pozitionati-l pe unghie cum doriti. Se fixeaza aplicand 2 straturi de Top coat, apoi lasati sa se usuce. Se indeparteaza cu acetona.
Pret 7.90 LeiBetisoare pentru manichiura

Melkior a creat setul de 10 Betisoare pentru manichiura. Confectionate din lemn de mesteacan, sunt ideale pentru impingerea cuticulei si pentru diverse aplicatii in manichiura, pedichiura si aplicatii tehnice.
Pret: 14.90 Lei


Toate aceste frumuseti le gasiti pe www.melkior.ro. Gasiti mereu oferte atractive si urmariti si oferta de transport gratuit.
Eu cu siguranta o sa le incerc. Voi pe ce ati pus ochii?Etichete: , , , , , ,