Review-ul de Luni #15 - Apa Micelara Cu Ulei de Masline Ziaja



Hello Beauties,


      Cele care imi cititi postarile si review-urile stiti ca iubesc Apele Micelare. Demachierea si ingrijirea tenului sunt foarte importante, iar acum cand avem la indemana Apele Micelare este mai usor ca oricand.
       In urma cu cateva saptamani am primit din partea Ziaja, un pachet cu bunatati si evident ca m-am infipt in Apa Micelara ::))).



      Despre produsele Ziaja (Jaia) v-am mai povestit, gasiti aici, aici, aici si aici alte pareri ale mele despre produsele folosite, iar acum am a venit randul unei noi Ape Micelare cea cu Ulei de Masline. Am mai folosit si Apa Micelara Sensitive, despre care nu am apucat sa scriu, dar va povestesc si despre ea, impreuna cu masca din aceeasi categorie, intr-o alta postare.


sursa

Descrierea producatorului:
Ziaja Natural Olive.
Apa micelara cu ulei de masline.

Elimină delicat urmele de machiaj și impuritățile, prevenind deshidratarea tenului. Se aplică pe față cu ajutorul discurilor demachiante. Produs testat dermatologic și oftalmologic.Nu conține parfum, parabeni sau coloranți. Formula fara clatire.



Parerea mea:
Apa micelară din gama Natural Olive este prezentata intr-un recipient de 200 ml cu capac de dozare foarte bun, elibereaza exact cantitatea de produs de care ai nevoie. Are un miros fin si placut, nu contine parfum si alcool. Eu am folosit-o pentru demachiere si seara pentru curatarea tenului, curata foarte bine machiajul, nu este nevoie sa insistati, precizez ca nu folosesc mascara Waterproof si nu lasa pelicula pe ten. Dupa utilizare tenul ramane fin, curat si hidratat.
sursa

      In aceasta gama cu ulei natural de Masline gasiti multe produse de ingrijire, pentru ten, corp si pentru par.
     Produsele le puteti comanda la comenzi@facebucharest.ro
     Eu sunt fan al produselor Ziaja, am folosit cateva pana acum si inca mai am pe lista, pretul lor este mai mult decat prietenos, iar daca veti da LIKE paginii de Facebook Face Bucharest, veti fi mereu la curent cu ofertele si promotiile acestora.
     Eu pot doar sa va spun ca vi le recomand cu drag. Va astept cu pareri despre noul produs incercat de mine. Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.








Etichete: , , , , , , ,