Review-ul de Luni #14 - Oja KIDS by Melkior




Hello Beauties,


      Am revazut putin postarile din cadrul acestei rubrici de Luni cu review-uri si am constatat ca in afara de Creionul corector de unghii Melkior, nu am povestit deloc despre oje si produse de unghii....deci sa ne revenim putin :))).
     Va aratam pe Insta ca nu am putut face fata tentatiei si absolut din curiozitate am cumparat doua oje din colectie KIDS by Melkior (am strecurat si un ruj, evident, o culoare noua din colectia Be Yourself).
      Astazi in afara de faptul ca va povestesc putin despre aceste oje, am pregatit si o manichiura la fel de copilaroasa ca si ojele.



     
     
Noutati de la #melkior #melkiorprofessional #polishmania #polishaddict #lipstick #instalike #inspo
A photo posted by Oana beauty blogger 👩 💅 💄 👗 👜 (@unghiutze_colorate_happy_nails) on



Detalii produs:
Capata un aspect vibrant atunci cand se usuca si se indeparteaza cu usurinta cu apa calda si sapun. Se utilizeaza numai sub supravegherea unui adult. A nu se utiliza decat pe unghii. A nu se inghiti. A se evita contactul cu ochii. Nu expuneti produsul la inghet.

Cum se aplica:
Special creata pentru copii. Formula delicata. Nu are reactii adverse asupra unghiilor si cuticulelor copiilor. Aplicare usoara. Se indeparteaza la spalare. Culori vibrante si lucioase. Formula pe baza de apa. Nu contine componenti organici volatili, nici solventi inflamabili.




     Le gasiti in sase variante de culoare, superbe toate, eu am ales Yellow si Fuchsia. Au o consistenta apoasa, au o acoperire foarte mica, sticlutele au 5 ml de produs, sunt prevazute cu pensula mica, iar pretul unei sticlute este de 16,9 ron. Oja galbena folosita de mine are si un shimmer foarte frumos. Siii daaa se spala cu apa.





    Design-ul cutiilor, dupa cum puteti vedea, este de asemenea super cute si atragator, pentru micile domnisoare.
    Am pregatit si un mic filmulet in care vedeti cat de repede se curata. Fetitele prietenor mele... stiu ele cine :))) se vor bucura de aceste oje.



    Manichiura pregatita de mine cu oja galbena este un Smiley face. Pentru a arata asa am avut nevoie de trei straturi, am stampilat si am sigilat cu topcoat.



      Ce ziceti? Le veti cumpara fetitelor voastre astfel de oje? Eu cu siguranta as face-o.
      Va pup, va doresc o saptamana frumoasa cu mult soare si va astept cu drag parerile despre unghiutele mele copilaroase de astazi.
      Nu uitati de Giveaway!!!!



Etichete: , , , , , , , ,