#5AniDeDanaMakeup




Hello Beauties,


      In seara asta am pentru voi o postare ceva mai altfel, cu multe poze, pe care vazandu-le, sper sa intrati macar putin in atmosfera pe care am trait-o la sarbatoarea Danei Stancu -#5anidedanamakeup.


EllaIraCamelia, Lory, DanaAlinaAnne şi AlexandraMaria a plecat putin inainte  de a face poza, ele sunt bloggeritele in compania carora am sarbatorit-o pe Dana.
      Blogul ei a implinit 5 ani si a adunat o mana de fete pasionate de beauty, alaturi de care a dorit sa sarbatoreasca cei #5anidedanamakeup.






      Sambata dimineata, "inarmata" cu un buchetel de flori si cu un mic cadouas, m-am prezentat la Caffe Tabiet, onorata de invitatie.



     Dana ne astepta pregatita cu multe surprize, e o fata asa inimoasa, cu un suflet mare si mie imi e tare draga. Dupa ce ne-am adunat toate, ne-am luat cate o cafea si am inceput sa povestim multe si nevrute :)))). Cand am primit invitatia din partea Danei, ma anuntase sa-mi rezerv doua ore, dar cu atata vorbaraie si voie buna....nici nu ne-am data seama ca se facuse trei :)).



     A fost un eveniment asa de reusit la care m-am simtit minunat, iar atmosfera de la cafenea si salonul unde am petrecut mi-au placut tare mult.



     Dana s-a pregatit pentru sarbatoarea ei de cu doua luni in urma, este destul de munca in spatele unui astfel de eveniment, stres, emotii, dar totul a fost bine intr-un cuvant. Ne-a pregatit o gramada de surprize si doua tombole, una castigata de Anne - Sephora si una de Lory - Elgon.




     Draga mea felicitari pentru tot ce faci, pentru evenimentul organizat si pentru omul sufletist din spatele blogului.
     Inca odata multumesc pentru invitatie si multumesc sponsorilor pentru tot ce au pregatit pentru noi si multumim Stefania Dumanoiu pentru fotografii.
     Fetele va imbratisez cu drag pe toate si ma bucur ca ne-am revazut.


 
 Cosmetic PlantFamous Luxury PerfumesON LiNE - produse de ingrijire zilnicaBIODERMAMelkior - cosmetice profesionaleNIVEATouch - produse antibacterieneFace BucharestB.U. RomaniaHimalaya Herbal Healthcare RomaniaSEPHORA,A&D PharmaMagnifique SkinFlormarHerbalifePlantur 39CupioCaffe TabietProfructta7th Heaven şi Doppelherz







Etichete: , , ,