3 Secrete Feminine




Hello Beauties,


      Astazi o postare despre secrete feminine. Ani - BeautyBarometer a mobilizat o mana de bloggerite si ne-a propus sa impartasim cu voi, cateva din secretele noastre, sub hashtag-ul #3secretefeminine.
      Cu siguranta ca fiecare dintre noi are muuulte secrete, dar astazi veti afla doar 3 din secretele mele de frumusete.





      1. O manichiura perfecta.
De mica am mostenit de la mama pasiunea pentru manichiuri impecabile, asa erau si ale ei. Duminica seara era ritualul de pregatire pentru o noua saptamana din care bineinteles nu lipsea si o manichiura noua. Asa ca poate va explicati acum de unde provine pasiunea mea. Stiu ca multe dintre voi nu aveti timp sa va faceti manichiura de doua ori pe saptamana, asa ca mine, iar pentru asta aveti nevoie musai de o baza si un topcoat de calitate, pentru ca manichiura voastra sa reziste 5-6 zile. De asemenea puteti aplica un topcoat cu un Glitter foarte fin, dar care este foarte rezistent si asa veti reusi sa treceti saptamana cu bine.



      2. Parul ingrijit.
Tare urat imi e cand vad persoane cu parul neingrijit. Eu am foarte mult par alb si la 4-5 saptamani musai trebuie sa-l vopsesc, dar in afara de asta, daca stiti ca aveti un par care se ingrasa foarte repede, trebuie sa-l spalati mai des pentru ca arata foarte urat. Cat despre vopsit, sunt atatea produse acum asa ca o puteti face si acasa la un pret rezonabil. Asa ca daca nu-i vopsit la timp.....macar sa fie curat.




      3. Hidratarea.
In fiecare dimineata, indiferent daca aplic make-up sau nu, si in fiecare seara, dupa demachiere, aplic o crema hidratanta de zi sau de noapte. In afara de asta am grija si de cuticule este o conditie obligatorie, pentru o manichiura perfecta. Cat despre sticluta de apa din geanta....de cand ma stiu o port cu mine.




      Cam atat pentru azi, va invit sa trageti cu ochiul si la bloggerit-ele participante la acest proiect.

Ana-Maria de la BeautyBarometer
Beatrice de la Beauty and a Twist
Adela de la News on Beauty
Ioana de la Be Purrfect
Cosmina de la Cossa's Blog 
Petty de la My Butterfly
Monica de la Monica's Beauty in 5 minutes
Aly de la Make-up Swan
Madalina de la Departamentul de Beauty
Camelia de la Beauty Story



      Urmariti si pe Facebook hashtag-ul #secretefeminine. Voi actualiza postarea pe parcurs si voi adauga blogurile participante. Pe pagina mea gasiti de asemenea toate link-urile.






Etichete: , , ,