Review-ul de Luni #10 - SUPERSTART SKIN RENEWAL BOOSTER by Elizabeth Arden



Hello Beauties,
      Astazi la  Review vreau sa va povestesc despre un produs care a intrat in rutina de ingrijire a tenului meu de  aproximativ o luna si care imi place tare mult. De la o varsta trebuie sa ne ocupam mai mult de tenul nostru, sa avem grija sa il pastram cat mai frumos.



       Am avut privilegiul sa particip la un Workshop Elizabeth Arden organizat de Ana-Maria Tătucu, in urma cu o luna si jumatate si acolo am primit acest "ELIXIR". Este vorba despre SUPERSTART SKIN RENEWAL BOOSTER  de la Elizabeth Arden.

#beautybarometerevents #elizabetharden #superstart #workshop #beauty #blog #inspo #instalike #instagbeauty
A photo posted by Oana beauty blogger 👩 💅 💄 👗 👜 (@unghiutze_colorate_happy_nails) on

Descrierea produsului

      Acest produs inovator ofera sprijin zilnic stratului de suprafata al pielii, pentru a ajuta la stimularea apararii naturale si a capacitatii de a se reinnoi.
      Este un serum intensiv reparator care activeaza procesul natural de protectie si regenerare a pielii si care imbunatateste actiunea altor produse de ingrijire.  Formula sa se bazeaza pe extracte din plante naturale si este ideal chiar si pentru cea mai sensibila piele, asa ca a mea. Se recomanda aplicarea lui inainte de orice crema.
Are un miros discret si placut,  o textura placuta de gel usor, care intra imediat in piele si nu lasa nici o urma lipicioasa. 

Parerea mea
      Eu l-am aplicat in general seara, doar de 2-3 ori pe saptamana si dimineata, dupa ce m-am demachiat, pe pielea curata. Este nevoie doar de o singura pompita, care elibereaza o cantitate cat o perluta. Tenul se simte neted, luminos, intins, iar acest serum pregateste pielea pentru celelalte produse pe care le veti folosii.


     Are un ambalaj futurist, seamana cu un gadget :)), cu un sistem de inchidere on-off, evident pompita de dozare, si este foarte usor de folosit.


     Este primul produs de acest gen pe care il folosesc si cu siguranta, daca nu tot acesta sigur voi mai folosii produse din aceasta categorie. Deja am mai adunat cateva in format mini, in colectia mea de cosmetice. Textura pielii mele s-a schimbat datorita acestui Booster,  in decursul acestei luni si sunt super incantata de acest lucru.
    Stiu ca multe dintre voi l-ati incercat si v-a placut, asa va ca astept cu pareri despre acest ELIXIR minunat.
    Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.


Etichete: , , , , , ,