Comanda - Pentru Corpul Tau




Hello Beauties,


      De curand am primit o  comanda de la Pentru Corpul Tau. Un site pe care gasiti o gama variata de produse, cosmetice, bijuterii, accesorii, ceaiuri, suplimente nutritive si multe altele.


Noi produse de la @pentrucorpultau. Detalii curand pe blog. #pentrucorpultau #skincare #ingrijireten #mascara #nailpolish #nailcare
A photo posted by Oana beauty blogger 👩 💅 💄 👗 👜 (@unghiutze_colorate_happy_nails) on

      Sa va arat mai in detaliu ce am comandat. 
     Trei produse pentru ingrijirea tenului.

Kallos Sense serum de fermitate, luminozitate


Formulă concentrată pentru fermitatea pielii și antirid, cu textură ultra-uşoară. Substanţele active deosebite – acid hialuronic, complex de colagen, elastină, extract de alge, extract de bambus , complex de vitamina C-,B3-, B5-, B6-, E – transformă tonusul pielii feţei, crește elasticitatea pielii, reduce ridurile. Substanțele vitaminei C neutralizează radicalii liberi, stimulează regenerarea epiteliului, regenerează si hidratează pielea. Pielea devine strălucitoare, fermă, catifelată, plină de energie şi vitalitate. Pentru toate tipurile de piele.

Kallos LOVE loţiune demachiantă cu două faze


Loţiune demachiantă cu două faze pentru rimel rezistent la apă, oferă o demachiere eficientă în cazul machiajului cu rimel rezistent la apă şi concomitent îngrijeşte zona sensibilă a ochilor.

Farmasi face scrub fruity line exotic


Exfoliant pentru faţă, îmbogăţit cu extract de caise,glicerină şi vitamina E, conceput pentru îndepărtarea celulelor moarte şi a punctelor negre. Caisele constituie o sursă excelentă de vitamina A, B şi C, esenţiale pentru revitalizarea pielii. Utilizare: Dimineaţa sau seara, se aplică pe pielea umedă şi se masează uşor cu mişcări circulare, dinspre interior spre exteriorul feţei. Se clăteşte cu apă caldă.

      Trei produse pentru pentru unghii, doua oje si o baza.

Kallos Lac de unghii High Gloss 92

Kallos Lac de unghii High Gloss 77

Lac de unghii strălucitor, extra lucios. Formulă de durată, uscare rapidă. Culori unice disponibile într-o gamă largă.


Kallos Love Nail CC Perfector

Nail Perfectorcu vitamina A –E –C E – si ulei de jojoba.
Elimina erorile. Formează o peliculă protectoare pe unghie, oferă o suprafață netedă și efect strălucitor.

      Si o mascara.

Kallos LOVE Rimel Perfect cu efect de gene bogate


Textura cremoasă, elastică a rimelului cu efect de gene bogate, va face ca genele dvs. să capete o culoare negru intensiv, ele vor deveni bogate şi seducătoare. Peria aplicatoare specială va accentua şi va despărţi genele, astfel ele nu se vor lipi una de cealaltă. Rimelul nu conţine parabeni şi carbon. Cu efect de durată.
     
      Acestea sunt alegerile mele de pe site-ul Pentru Corpul Tau. Aici gasiti si pagina de Facebook a site-ului.
      Curand o sa revin cu detalii despre produse, in cadrul Review-ului de Luni.


Etichete: , , , , , , , , , , , ,