NOTD- Green manicure by Melkior




Hello Beauties,


     Nu pot sa stau nici in vacanta departe de blog, si nu puteam nici sa plec fara unghiute asortate. In luna Ianuarie Melkior a avut tot felul de promotii, plus transport gratuit, si evident am profitat si eu. In cadrul unei oferte am primit cadou la comandarea unei oje de 15 ml, oja Little Stars. Asa ca am ales acest verde superb oja Perlata Green Infusion, care mi s-a parut potrivita pentru o manichiura asortata cu peisajul in care ma aflu.


sursa

sursa

     Verdele perlat este intr-adevar superb, am aplicat o baza pentru unghii ingalbenite, tot de la Melkior, si pe o unghie o oja alba texturata Ados 01, primita cadou de Craciun de la Andra Kitty, efectul texturat nu se vede prea bine deoarece am aplicat top-coat peste modelul stampilat. De pe placuta BP-L-o32, am aplicat modele de iarna cu oja alba BP si verde Konad. La final am aplicat Essence Gel top-coat.





     Ce ziceti? Ma incadrez in peisaj? Va pup si va astept cu impresii. Pana sambata cand incepem colaborarea de februarie cu mani In Love, va doresc zile frumoase.




Etichete: , , , , , , , , , , ,