Review-ul de Luni #3-Review&Swatch&NOTD set China Glaze Happy Campers


Hello Beauties,

      Eu inca nu m-am saturat de modele de iarna, asa ca astazi am inca un model pentru voi. De Craciun am primit cadou si mi-am facut cadou o multime de oje, si mi-am propus ca o perioada.....nu stiu cat de mare :))), sa nu mai cumpar oje noi, si sa incep sa le folosesc si sa vi le arat si voua pe acestea. Intre ele si acest set de mini China Glaze-Happy Campers, stiti ca sunt fan oje mini, achizitionat de la Beauty In The Bottle.
      Setul contine 6 mini oje a cate 3,6 ml fiecare, si are culori perfecte pentru toamna-iarna.
1.Wood You Wanna?-este o nuanta metalica cu un shimmer foarte frumos,cu reflexii metalice in nuante de gri,maro si rosu. Are o consistenta si o uscare destul de rapida,aveti nevoie de un singur strat ceva mai grosut pentru o acoperire buna.
2.Sleeping Under The Stars-o oja foarte frumoasa, o nuanta de mov-albastrui, care in sticluta are un shimmer ce din pacate, dupa aplicare pe unghie nu este foarte vizibil. Este destul de opaca si nu aveti nevoie decat de un singur strat pentru o acoperire perfecta.
3.My Lodge Or Yours?-un roz-mov-prafuit, perfect pentru toamna, dar si pentru iarna, cu o consistenta cremoasa si cu o acoperire perfecta dintr-un singur strat.
4.Change Your Altitude-un gri-movuliu, frumos, simplu este o culoare obisnuita, dar intr-o combinatie cu o alta oja, puteti crea o manichiura frumoasa. Consistenta putin subtirica, aveti nevoie de doua straturi pentru o acoperire buna.
5.Free Bear Hugs-un visiniu frumos, dar ma asteptam la mai mult. Aveti nevoie de doua sau chiar trei straturi pentru o manichiura civilizata :)), este super subtire.
6.Cabin Fever-este o oja duo-chrom cu reflexii roz-bronz-chrom, dar cu o opacitate slabuta, aveti nevoie de doua straturi grosute pentru o acoperire buna.







      Din acest set am ales doua oje pentru aceasta manichiura, un mov inchis-Sleeping Under The Stars si gri-Change your Altitude.



      Pentru aceasta manichiura am folosit baza Eveline 8in1, ojele prezentate mai sus, pentru a stampila modelul de pe placuta BP-43, am folosit tot oja mov CG,care este perfecta si pentru stampilat. La final am aplicat pe toate unghiile un strat de Essence Gel TopCoat.
      Placuta BP-43, este impartita in patru cu modele perfecte pentru unghiile mici si pentru cele mari. Eu am ales din modelul stampilat doua selectii astfel incat modelul difera pe cele doua unghii.



      Va pup, sper sa va placa modelul meu de iarna si va citesc cu drag parerile. Sambata va asteptam din nou cu o noua manichiura din colaborarea de Ianuarie.


Etichete: , , , , , , , , , , , ,