Review-ul de Luni #1-Unboxing Beautybox Pick N Dazzle



Hello Beauties,

       Incepand de anul acesta vreau sa inaugurez o noua rubrica in fiecare luni "Review-ul de Luni", in care voi incerca sa impartasesc cu voi impresiile despre un produs nou descoperit, care mi-a placut....sau....nu, si sa va fac o mica prezentare a acestuia. Incep astazi cu un Unboxing defapt care sper sa va placa.       
       Anul trecut de Craciun in urma campaniei organizate de Pick N Dazzle pe pagina de Fb -"10 share-uri, 10 cadouri in 10 zile: da Share de 10 ori in 10 zile cu ‪#‎TipsNTricksPickNDazzle‬ si ai sansa sa catigi un cadou chiar la timp pentru party", eu am fost una dintre norocoase. Acum doi ani am mai primit o cutiuta cadou tot de Craciun de la Anne-Lola's Box. Deci se pare ca mergem pe principiul niciun Craciun fara Pick N Dazzle :))).
      Sunt sigura ca foarte multe cunoasteti aceste cutiute, dar va mai spun si eu cate ceva despre ele.
     Cum poti cumpara aceste cutiute? Foarte simplu, intri pe site si iti faci cont, apoi iti creezi profilul de frumusete
      Exista 3 variante de cutii: Sleek, Dazzling si Premium, precum si 3 variante de achizitionare : 1 luna, 3 luni sau 6 luni. Pretul variaza evident in functie de abonamentul selectat. Cutiutele sunt livrate acasa prin curier fara costuri suplimentare.
     In cutii veti gasi brand-uri celebre si doar produse full size, pe langa ele veti mai avea produse mini si niste mostre.
     Dar sa vedem ce bunatati am descoperit eu in cutiuta mea. Este mica probalitatea ca produsele gasite sa nu ti se potriveasca. In primul rand ale mele toate erau MOV...asa ceva :))). Deci nu ezitati sa cumparati aceste cutiute.




    Am gasit in cutiuta mea Pick N Dazzle 3 produse TEEEZ Cosmetics, un parfum David Beckham-Signature Woman si o mostra de crema anticelulitica Bottega di LungaVita.
     


               Fardul de pleoape Spectrum Stars in nuanta Magical Fuchsia.




Ochii sunt oglinda sufletului, asa ca scoate-ti in evidenta frumusetea interioara cu o gama de farduri de pleoape ce surprind fiecare emotie.
O combinatie chic si vesela de nuante intense ce au 2 sau chiar 3 pigmenti si finisaj semi-metalic, iti permite sa creezi machiaje in tendinte pentru fiecare ocazie.
In plus, uleiul de argan din farduri iti va hidrata si hrani pielea.

                     Eye Linner-ul Cloud Nine in nuanta Violet Harmony



Subliniaza stralucirea din ochii tai cu nuante metalice ce reflecta lumina oferind privirii tale un aspect dulce, natural. Perfect pentru a scoate in evidenta unul din bunurile tale cele mai de pret, acest creion dermatograf pe baza de apa are o forma delicata, o pensula ultra-subtire, care aluneca pe piele fara probleme pentru a oferi forma pefecta machiajului tau.
Formula dermatografului se usuca in 60 de secunde, dandu-ti suficient timp pentru a crea orice look in functie de starea ta de spirit.

                 Rujul Eve's Ready to Wear in nuanta Cocktail Shock Pink.

Rujul Eve's Ready to Wear este un produs ce nu trebuie sa lipseasca din poseta niciunei femei, se aplica delicat si hidrateaza buzele crapate sau uscate datorita extractului de mango salbatic. Rujul are efect reparator, hranitor și hidratant.  Are rezistenta de lunga durata si nu contine parabeni.
In interioru cutiei gasiti si un mesaj dragut.




                            Parfumul Signature for Woman by Beckham.





Fara indoia cel mai celebru cuplu din lume, David si Victoria Beckham, sunt bine cunoscuti si  prin asocierile lor in afaceri. Victoria in mod special, a fost recunoscuta ca un fashion icon in lume, si-a creat propriile sale colectii de moda, extinzandu-se si in lumea parfumurilor. In 2006 familia Beckham a lansat propria gama de parfumuri pentru ea si pentru el.
Notele dulci ale florilor de anason si cele de mereinvita si atrag. Notele de mijloc sunt florale datoritaextractelor de orhidee si heliotrop incalzite cu vanilie delicata. Parfumul se aseaza pe o baza moale, dar sofisticata de patchouli, ambra si mosc.
Signature pentru ea este un parfum floral fructat seducator, dezvoltat de parfumierul Sylvie Fischer. Parfumul surprinde pasiunea innascuta si flerul pentru moda, puterea si feminitatea delicata a Victoriei Beckham - semnatura ei, intr-un parfum seducator. Parfumul contine note marine, de mandarina, pepene verde, lantana, chiparos, boabe de ienupar, muschi, chihlimbar alb si arome de patchouli.
Parfumul cucereste prin notele dulci de top aleflorilor de anason si extractului de mere care invita si atrag.
Notele de mijloc sunt florale, create in jurul unui buchet seducator de orhidee exotica si heliotrop combinate cu notele calde de vanilie.
Parfumul se aseaza pe notele senzuale de patchouli, ambra si mosc pentru a oferi o aroma chic sofisticata, care este parte integranta a stilului semnatura al Victoriei Beckham.
      Va place ce-am gasit in cutiuta fermecata? Mie cu siguranta da. Va pup si va astept cu drag parerile. Sper sa ma tin de aceste postari de luni, iar sambata incepe noua colaborare de unghiute si va asteptam cu drag.




    

Etichete: , , , , , ,