Nail Art Marathon-33.New Year Party



Hello Beauties,


      In prag de An Nou, ultima postare cu o manichiura festiva. Inainte de toate vreau sa va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine in acest an minunat, citittoare, colaboratori, prieteni si sper ca in 2016 sa-mi ramaneti alaturi.
     Claudia a avut ideea unei manichiuri festive cu care sa incheiem anul si colaborarea noastra maraton. Evident ca nu puteam termina anul fara MOV-ul meu iubit.


     Pentru aceasta manichiura am folosit setul Nicole by O.P.I., primit in dar de Craciun de la prietena mea Diana, care face niste machiuri si niste bijuterii superbe. Oja mov Pretty in Plum si oja texturata Silver Gumdrops-mini. Modelele stampilate cu oja Flormar-Mirror MR01 sunt facute cu ajutorul placutelor Cheeky-Happy Holidays si Moyra stamping plate 05-Vintage.



     Sa vedem cum s-au pregatit si fetele pentru sfarsitul de an.
  1. Claudia  - http://claudiaschoice88.blogspot.ro
  2. Oana - www.unghiutele.blogspot.ro
  3. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
  4. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  5. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
  6. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  7. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/
  8. Deyutza http://deyutza87.blogspot.ro

    Am pregatit si un colaj cu toate manichiurile din aceasta colaborare. Vreau sa ma felicit :))))) ca am participat la toate temele, mi-a fost foarte draga aceasta colaborare care a durat mai bine de o jumatate de an.


     Va multumesc inca odata pentru ca sunteti alaturi de mine, va imbratisez cu drag si va doresc un 2016 magic. Va asteptam in anul ce vine din nou pe bloguri cu o noua colaborare.
     Sarbatoare frumoasa si La multi ani!!!



Etichete: , , , , , , , , , , ,