Nail Art Marathon-32.Wrapping paper or ornamentsHello Beauties,


       Suntem la penultima tema din colaborare fete dragi. Saptamana viitoare postarea va fi chiar de revelion.
      Astazi tot Mihaela ne propune o tema de Craciun "Wrapping Paper or Ornaments".      Unul din cadourile mele de Craciun a fost Setul Shine&Color- 2 Step Gel System. L-am testat cu aceasta ocazie. Setul ales de mine este #011-Purple Magnet. Oja semipermanenta- nu necesita lampa UV , se mentine minim 7 zile pe unghii! O gasiti in 30 de nuante uimitoare! A trecut cu brio testul din ziua de Craciun si din ajun, in privinta treburilor bucataresti. Am spalat o gramada de vase si unghiutele sunt intacte. Culoarea este superba, iar top coat-ul are un luciu deosebit.
      Modelele stampilate sunt facute cu ajutorul placutelor BP 01,68 si SBS 03.      
sursa

       Sa vedem ce unghiute au facut fetele noastre de Craciun.


 • Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro
 • Oana - www.unghiutele.blogspot.ro
 • Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
 • Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
 • Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
 • Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro/ •       Sper ca ati petrecut bine de Craciun, si ati fost cuminti si ati gasit sub brad tot ce v-ati dorit. Va pup si va doresc Sarbatori fericite in continuare si va astept cu drag parerile despre manichiura mea de Craciun.


         LATER EDIT!!!!!
  La momentul in care am publicat postarea nu va puteam spune exact ceva legat de rezistenta acestui set. Pentru mine a fost un record am sters manichiura in a 8-a zi din lipsa de timp.Va las pe voi sa decideti daca merita sau nu sa va achizitionati un astfel de set. Eu va spun doar atat:RECOMAND. Va pup din nou.  Etichete: , , , , , , , , , ,