Nail Art Marathon-29. Favorite Song
Hello Beauties,

      
      Fete dragi am ajuns in Decembrie, iubesc aceasta perioada din an tare mult. Eu deja m-am apucat de impachetat cadouri, curand o sa impodobesc si bradul. Mi-am propus sa fac luna aceasta in afara de colaborare doar mani de sarbatori. Deja am facut cateva in Colaborare cu Golden Rose, le veti vedea in curand pe pagina lor de Facebook, nu numai pe ale mele, va veti delecta cu multe astfel de mani.
      Dar sa vorbim de colaborarea de astazi. Mădă ne propune "Favorite Song".
Asa cum v-am spus am intrat deja in spiritul Craciunului si am ales Jingle Bells.      Am optat pentru o varianta suuuuper simpla si eleganta. Doua oje GR o texturata aurie Holiday #82 si movul Express Dry #60, aplicate peste baza Smoothing Base Nail Foundation. Am decorat doar cu un clopotel auriu, pentru ca mi-a placut foarte tare aceasta combinatie si pur si simplu am vrut sa o vedeti asa in toata splendoarea. Am aplicat Gel Look topcoat, doar peste clopotel. Cam atat despre manichiura mea de astazi, mai jos aveti inspiratia.      Sa vedem ce inspiratie au avut si fetele noastre astazi.


  1. Mada-http://universeofm.blogspot.ro
  2. Oana - www.unghiutele.blogspot.ro
  3. Andra Katwww.andrakat.com
  4. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
  5. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro
  6. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
  7. Kinga - www.kinganak.com
  8. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
  9. Claudia - http://claudiaschoice88.blogspot.ro/
  10. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro

       Va pup si va doresc un weekend frumos. Maine va astept din nou pe blog cu o mani din proiectul Golden Rose. Ojele minunate le gasiti pe Cosmania.
       Nu uitat de Giveaway-urile active pe blog. Multumesc pentru vizita si va citesc cu drag comentariile.


Etichete: , , , , , , ,