Soufeel Jewelry&Andrea Manases Giveaway



Hello Beauties,


      Cred ca ati vazut pe pagina mea de Fb ca am fost norocoasa care a castigat Bratara Soufeel, oferita de Andrea Manases&Soufeel Jewelry, intr-unul din Giveaway-urile organizate cu ocazia zilei ei de nastere in Octombrie.
      Dupa ce am ales charm-urile minunate care erau de mult pe wishlist, am stat cumintica si am asteptat sa soseasca cutiuta eleganta acasa. Cred ca ati vazut in foarte multe postari si in cele cu celelalte bratari ale mele pana acum, cat de elegant vin ambalate  si de safe, aceste bijuterii.




      Sa nu va mai tin pe jar sa trecem la unboxing sa vedeti alegerile mele.
      Primul charm ales de mine este cel personalizat cu fotografie-Memorable Charm, pe care mi-l doream de foarte vreme. Am ales o fotografie din vacanta la Venetia, a fost una din destinatiile de vacanta favorite si despre care v-am povestit cate ceva pe blog.




     Al doilea charm este paharelul Starbucks-Love Coffee, pe care la ultima comanda nu la-m gasit in stoc si pe care mi-l doream de asemenea de mult si atunci am ales o canuta de cafea, dar acum in sfarsit il am si pe acesta. La cat de mult iubesc cafeaua, doar stiti asta, nu putea sa lipseasca din colectia mea de charm-uri.




     Cel de-al treilea charm fundita roz-Pink Ribbon Charm, este ales in onoarea ta Andrea, in fiecare Octombrie Roz ii dedic prietenei mele drgai cate o manichiura si asadar acest charm sta la loc de cinste pe bratara mea. Te pup si te iubesc Andrea.



     Charm-ul cu numarul patru Live-Love-Laugh, este motto-ul nostru si de asemenea era un must have in colectia mea.





     Si ultimul charm este de fapt un lant de siguranta-Safety Chain, foarte frumos si elegant.



     Dupa cum stiti din postarile trecute, toate bijuteriile Soufeel Jewelry sunt din argint 925, si sunt marcate dupa se vede in fotografii, aveti free shipping la cumparaturi de peste 50$, si o perioada de returnare a produselor de 365 de zile in cazul in care ceva este in neregula cu produsul primit. Asa ca nu aveti nici un risc la aceste cumparaturi din partea Soufeel Jewelry.




     Aceasta a fost povestea unei noi bratari ajunse la manuta mea. Multumesc inca odata Andrea Manases&Soufeel Jewelry, pentru minunatul cadou.
     Iar pentru cititoarele blogului meu am un cod de extrareducere, de 5% oferit din partea Soufeel Jewelry.





BLOG5

    Va multumesc pentru vizita si va astept cu drag parerile despre noile mele charm-uri. Si nu uitati de codul de reducere.
     
      

Etichete: , ,