Nail Art Marathon-26.One Stroke

Hello Beauties,

      Saptamana aceasta tot draga de Teo ne pune la treaba si ne propune o tehnica superba "One Stroke". Eeee pentru mine s-a cam terminat jucaria :))). Zilele trecute vorbeam cu Teo si cu Vany pe Fb despre aceasta provocare....da intr-adevar o provocare pentru cine se incumeta :)))). Nu imi place si nu vreau sa lipsesc de la colaborari, asa ca m-am adaptat si eu cumva. Stiti doar ca sunt praf la Free Hand si trebuia sa gasesc o solutie.
      Am TRISAT :)))), heheee ce credeati fetelor ca o sa fac vreo caricatura :)))), NO WAY, not me :))))).
      Asa ca am apelat la cea mai simpla metoda de ONE STROKE ever....Water Decals :))), eeee, m-am descurcat sau ce :))).


      Am ales doua oje superbe de la Flormar, doua texturi diferite care zic eu ca se imbina frumos, pe care le-am mai folosit si cu alte ocazii, Satin Matte-GS 13 Orchid si Glitter-ul 392, aplicate peste baza Eveline 8in1, peste Glitter am aplicat doi trandafirasi Water Decals pe care i-am sigilat cu Essence topacoat Gel si gata faimoasa mani One Stroke.
      Sa vedem si frumoasele manichiuri facute de fetele participante la colaborare :


  1. Teo - www.taitzel.com
  2. Oana - www.unghiutele.blogspot.ro
  3. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro
  4. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  5. Claudia - http://claudiaschoice88.blogspot.ro
  6. Vanyna - http://gothangelworld.blogspot.ro
  7. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.beAici aveti si un tutorial cu tehnica.      Fete dragi, sper sa nu va suparati pe mine ca am trisat :)))) si doar sa apreciati prezenta mea in colaborare si rezultatul sa fie unul pe placul vostru.
      Va pup si va astept cu drag comentariile si criticile :)). Va doresc un weekend minunat. Saptamana viitoare pregatesc Giveaway-ul pentru Craciun.
Etichete: , , , , , , , , , , ,